Şimdi Ara

Kablonet Docsis altyapı Gpona dönüşür mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotoğrafını paylaştığınız vector boostral 750 bir micronode yani görüldüğü gibi fiber giriyor ama koaksiyel olarak çıkıyor. Mevcut dönüşüm yapılan yerlerde ise böyle bir sistem yok o cihaz sokakta saha dolabında oluyor oradan binalara koaksiyel kablo ile binalarda bulunan yükselticiye gidiyor.

Bu çıkarımı sadece forumlarda gördüklerim ile yaptım hocam belki de fayda maliyet açısından dönüşüm yapılan bilmediğimiz yerler olabilir.

Kablonet Docsis altyapı Gpona dönüşür mü?
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Diğer kutuda bir tanesi boşta olan nedir? Diğer kutuya 2 tane fiber kablo geliyor biri boşta o kabloyu direk daireye çekemezlermi
  • Evet sizin IFDK'ya iki kıl geliyor ben fark etmemiştim aslında teknik olarak dediğiniz mümkün bir şey ama daha önce uygulamasını hiç görmedim.

• davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Peki böyle bir uygulama yapılırsa boştaki uçtan bir kanlo çıkarıp direk dairenin içine mi bağlayacaklar? Müşteri hizmetlerini aradım ama pek kendimi anlatamadım ve onlarda tam demek istediğimi anlamadılar. Nereye başvurmam lazım?
  • Selamlar

https://online.turksatkablo.com.tr/default.aspx?returnURL=https%3a%2f%2fonline.turksatkablo.com.tr%2fMusteriSikayetListe.aspx#Sikayet

Buradan adresinizi belirtip ftth kullanmak istiyorum deyip bu görselleri de ekleyerek bir kayıt açar mısınız? Bakalım ne yanıt gelecek ona göre konusalım. 100 üzeri hızları kullanmak istiyorum da diyebilirsiniz.

• Evet oradan sizin daireye kablo çekilir fakat müşteri hizmetleri ve online kanallar ile biraz zor sonuç alırsınız bence doğrudan ilinizdeki Türksat il müdürlüğü ile görüşün.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır cevap gelince haberdar ederim.

Teşekkürler iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.