Ankara'da batıkentte müstakil konutların çok bulunduğu bir mahallede 3 müstakil konut yanyana kablonetten hizmet almaktaydık, kablonet kutusunun duvarında bulunduğu komşu kablonet hizmetini iptal ettirmiş ve kutuya giden elektiriği kestirmiş.Bu olay yaşandıktan sonra bizim internette ve tv de kesilmeler başladı ve ben durumu anladım, gelen arkadaşlarda sinyal zayıflamasından bahsettiler.
Üç gündür internette kopma yok fakat değerler benim yorumlamama göre çok kötü özellikle güç değerleri.(resim aşağıda sizde yorumlarsanız sevinirim). Kablonet ekipleri sinyal yükseltici takmak istedi fakat kutuda elektirik olmadığı için çalıştıramadılar, komşu biraz yaşlı ve aksi bir insan kendi hizmetini kapattırınca kutuya giden elektiriğide kestirmiş.Para teklif ettim kabul etmedi elektirik için.
Benim sormak istediğim ben bu kutuyu nasıl kendi bahçeme alabilirim duvara takılı posta kutusu gibi bir şey zaten, elektiriği benden harcasın. Bu talep için hangi numara ile iletişime geçebilirim.
Sinyali güçlendirmek için kendi kablom ile yapabileceğim bir eylem var mı acaba ? Aparat almak v.s gibi, parasını verdiğimiz hizmetin teknik sorunları ile uğraşmak inanın can sıkıyor, gelen elemanlar çözüm üretmekten ziyade şöyle olmuş böyle olmuş kafasındalar.
Değerli Kullanıcımız,
Modeminizin kablosuz ayarlarının yapılandırılması ve genel kontrolü için modeminizin yanında olduğunuzda Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz. Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Saygılarımızla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme