Şimdi Ara

Kablonet ile PS4'te sorun yaşıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Call of duty warzone oyununda inanilmaz paket kaybi yasiyorum cozumunu bilen var mi allah askina ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı sorun bende de var. Ben xbox üzerinde aynı sorunu yasıyorum 5 10 dk. bir atiyor beni. Modemde sizin modemle aynı siz tam olarak nasıl cozdunuz sorunu detaylı bir sekilde anlatırmısınız ? Birde arkadaslar cgn havuzundan cıktım düzeldi ip mi sabit ip yaptım düzeldi demişler ama benim ip 46 ile baslıyor bu arada..
  • 4 yıldır kullandığım kablo modem ve router 2 aydır nat3 vermeye başladı,portlar açık,ps4 ip'sine DMZ tanımlı ama genede olmuyordu,statik ip alınca düzeldi.ayda 5 lira girdi kısacası
    bakalım nolucak ilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diGiheX

Merhaba hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı sorun bende de var. Ben xbox üzerinde aynı sorunu yasıyorum 5 10 dk. bir atiyor beni. Modemde sizin modemle aynı siz tam olarak nasıl cozdunuz sorunu detaylı bir sekilde anlatırmısınız ? Birde arkadaslar cgn havuzundan cıktım düzeldi ip mi sabit ip yaptım düzeldi demişler ama benim ip 46 ile baslıyor bu arada..
    Hocam çözebildiniz mi , xboxta fifa'da bu sorunu yaşıyorum. Aradım cgn ip havuzundan çıkması için talep olusturdum. Ne kadar sürede yaparlar bilmiyorum ama denedim. Portta açamıyorum bu yüzden.
  • ernknd E kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var.. DMZ port açma hepsini yaptım NAT TYPE 3 ten başka olmuyor (önceden 2'ydi sonradan değişti nedense sizin de dediğiniz gibi)

Peki router almadan (ikinci bir cihaz daha istemiyorum ve dediğiniz gibi diğer tüm bağlantıları iptal etmek de istemiyorum) doğrudan modem değiştirerek çözüm bulunamaz mıydı? Buna uygun bir modem var mıdır bildiğiniz? Modemi tamamen değiştirip Nat Type 1 veya 2 yapamaz mıyız kablonet'te??
  • murath666 kullanıcısına yanıt
    Statik ip alarak sorunu çözebilirsin. Modemi değiştirince düzelir mi bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernknd -- 9 Haziran 2020; 19:11:12 >
  • ben de kablonet altyapısından vf fiber kullanıyorum. ps4 den warzone a girmek resmen zulüm bir oyuna giriyorum iki oyuna giremiyorum loading ekranında patlıyorum hep. ps 4 de packet loss göremediğim için sizce nasıl ilerleyebilirim yada vf ye packet loss olduğuna dair kayıt açtırabilirim ?
  • Selamlar,

Hocam Vodafone sorunun farkında. Kablonet altyapısını kullanıyorum ben de. Warzone a ps4 ten kesinlikle giriş yapamıyorum. VF tarafında mühendisler hattımda testler yaptılar. 2 aydır bir çözüme ulaşamadılar. Bu sorunu yaşayan çok kullanıcı varmış. Müşteri hizmetlerine ulaşmak bile mesele. Vodafone un network ü kaynaklı bir durum. Kablonet e geçmeyi planlıyorum.
  • Benim daha hic aksiyon bile olmadi hocam 2 3 haftadir bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu hort olacak ama kusura bakmayın. Bu kablonetin modemi kadar dandik modem görmedim. Ps5 de call of duty de bağlantım moderate oluyor. Sabit ip verip port açtım. Open oldu bağlantı ama ps5 i kapatıp açınca tekrar moderate oldu. Nasıl düzeltebilirim bunu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.