Şimdi Ara

Kablonet Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonet kullananlara sorum olacak..Mesela 1mbit te kaç hızla download,upload yapıyor..Telekom gibi her ay farklı fatura mı geliyo(limitsizlerde)yoksa her ay sabit mi?Ayrıca altyapısı sağlam mı,kopmalar falan oluyor mu?
    25kb/s upload yapabiliyorum ya..Sabahtan beri 7 part 98mb upload bitmedi..Tam 10 saattir

• up yok mu hiç ya
  • UP
  • UP
  • Ben 512 Kbps kullanıyorum. http linkleri 60-61 ile indirebiliyorum. Torrent de ise 57-58 değişebiliyor.

Altyapı bölgelere göre değişiyor. Bölgenizde sorun yoksa çok rahat oluyorsunuz. Ben iki senedir en fazla 1-2 kere kopma yaşadım. Geri kalan sürelerde sürekli son hızda kullanıyorum. (Gerçi 512'nin son hızı ne olacak ama alabileceğim en yüksek verimi alıyorum.)

1024 için bilmiyorum ama büyük olasılıkla 120 civarları bir indirme hızı olacaktır. Ping süreleri de düşük kablo internette.

Hız testleri (512/128 için)

Kablonet Kullananlar

Kablonet Kullananlar

Indirme hızları :

Kablonet Kullananlar

Kablonet Kullananlar

Fatura sabit ücret. 29 YTL internet ve 7 YTL kablo tv parası. Maalesef kablo tv olmadan internet olmuyor. Yani ADSL 'deki sabit ücret gibi. Ama fazladan TV'nin zararı olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 23 Haziran 2008; 19:23:06 >

• Teşekkürler..
    ADSL e 1 mbit e verilen para 49ytl..Ama 49 geldiğin görmüyoruz ki her ay yok şu gecikmesi,yok kdv si yok ttnetmüziği falan filan inter milan..KABLONET 2Mbit e eşit neredeyse o bile 59 ytl..geçsem 3 veya 4 mbite geçerim de risk sanki biraz da..Bu arada Kocaeli'deyim..
  • Evet o yönden haklısınız. Türk telekomun sadece internet için aldığı paradan da ucuza geliyor tv dahil.

Kocaeli hakkında bilgim yok. Ben Bursa'da oturuyorum. Ama kablo internet kullanıcıları olarak kalabalık bir konumuz var. Orada sorarsanız büyük olasılıkla cevap alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet gigafiber kullananlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim
  • Kablo TV+1 Megabit Sınırsız Internet = 40 YTL (başka hiçbir ekstra ücret yok)
    Şuan bağlatırsan kurulum ücretide alınmıyor...
    Telefonla falan hiçbirşeyle uğraşmayın kablonet bağlatın hem az ödeyin hemde tam kullanın hızınızı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

Kablo TV+1 Megabit Sınırsız Internet = 40 YTL (başka hiçbir ekstra ücret yok)
    Şuan bağlatırsan kurulum ücretide alınmıyor...
    Telefonla falan hiçbirşeyle uğraşmayın kablonet bağlatın hem az ödeyin hemde tam kullanın hızınızı...

Kablo TV'nin 1 YTL olması kampanyası ne kadar geçerli oluyor peki? Yani şimdi arayıp 2 yıl taahhüt versem ne kadar Kablo TV için 7 yerine 1 YTL vereceğim?
  • KABLONET 1Mbit hangi hızlarla download,upload yapıyor?+3 ve 4 mbit?
  • Taahüt ettikten itibaren 2 yıl boyunca 1 ytl den kullanıyorsun..Eğer kablonetini iptal ettirmek istersen de sadece eksik ödediğin kablo tv ücretini senden tahsil ediyorlar..

tarifeler burada :http://online.turksat.com.tr/tarife.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.