Şimdi Ara

Kablonet paket cihaz tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet tarifem bitti bitecek hayırlısıyla.. Kablonet ve Teledünya düşünüyorum.. (Bu arada bana Türknet kodu dm atmayın, düşünmüyorum teşekkürler). Kendi cihazım var İnfinity 401 ve Neta 8900..401 yeter ama 8900 ü değiştirmek istiyorum. Hangi cihazları tavsiye edersiniz ve hangi paketleri, kampanyaları.. Akıllı sınırsız da pek istemiyorum tam bir kurnazlık örneği, ama yine de belli olmaz diyelim :).. Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türksat Kablonet altyapısı var anladığım kadarıyla evinizde. Bence Türksat Kablonet üzerinden VodafoneNet ya da Superonline alın, tavsiyem VodafoneNet çünki aynı altyapı ve ucuz. Ayrıca KabloTV hediye kampanyasıda var, kaynak aynı, sadece faturayı Vodafone'a ödeyeceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Vodafone üzerinden baglatildiginda 19-24 arası herhangi bir hız düşümü oluyor mu? Fiyatı daha uygun yazmışsınız. Kendi sitesindeki fiber fiyatları mı geçerli? Yoksa alttaki linkteki fiyatlar mi geçerli?

https://www.vodafone.com.tr/Net/kablotv-hediyeli-tv-paketleri-kampanyasi.php

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Vodafone Müşteri Hizmetleri 0542 542 0000 ile görüşün hocam detayları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce kablonet kullanmıştım ve çok memnundum. O yüzden tekrar kablonet düşünüyorum.. Teşekkürler yine de..

• sama kullanıcısına yanıt
    Sen sen ol araya iki kuruş ucuz diye aracı operatör sokma, direk turksattan al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bağlattım. Güldüren 100 mü ne öyle bir şey. Hadi hayırlısı bakalım.. 👍🏻 Gayet güzel Maşallah.. 👌

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.