Şimdi Ara

Kablonet Rezilliği 2 Aydır Download Yapılmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Statik ip'yemi geçmem lazım şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yardım edecek yokmu sorun çözülmüyor kablonet çalışanları anlamıyor bile,arkadaş da superonline var sürekli ona gidiyorum indirme yapmak için. Cayma bedelini ödeyip kesicem interneti sonunda

• radko kullanıcısına yanıt
    niye cayma bedeli ödüyorsun ayıplı hizmet btk dan yaz
  • Sorun Kablonetten kaynaklanmıyor ki bence. Port vb. açmayı denediniz mi?
    PC'de vs.'de indiriyor, bir tek PS'de mi indirmiyor? Ayarları araştırın derim. Kablonet çalışanı PS ayarından anlamaz.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Portları açtırdım,evet pc'de indiriyor. İlginç olanı ilk bağlattığımda kablo neti indirme yapıyordu ps4 de sonra indirme yapmamaya başladı.

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Nasıl ispatlarım ki?

Enteresan gerçekten, network işlerinden iyi anlayan birilerini bulmanız gerekecek galiba
    Bende xbox, PS4, PC, Telefon, o, bu herşey bağlı neredeyse, hiç indirme sıkıntısı çekmedim. Birşeyler kısıtlıyor engel oluyor demek ki ama ne...
    İşte bu problemi çözecek donanımda insan evladı yok daha 😁

Vardır vardır şöyle demek istedim, evet call center aradığınızda genelde oradakiler bilemez anlamaz da, şu PS yardım sayfalarında falan daha ziyade bişeyler bulabilirsiniz gibime geliyor.

Bunun haricinde, forumda NETMASTER'ın temsilcisi vardı, kullanıcı adı da NETMASTER galiba yine Kablonet'ten ziyade onlar size birtakım ayar tavsiyeleri verebilir, modem ayarlarınıza falan bakabilir. Çok kuvvetle muhtemel firewall ayarlarına, ip ayarlarına falan bişeylere takılıyor. Çünkü ip alıyor, bağlanıyor herşeyi yapıyor, niye indirmesin...

PC gibi de değil ki virüs programı gibi bişey engel olsun. Başka da aklıma bişey gelmiyor, basit bişey çıkacak bence ama sonunda, şu sahne olacak

Netmaster teknik destekle görüştüm şimdi şansıma adam'da bu olaydan muzdarip diyor ki,günde en az senin gibi sorun yaşayan 5,6 kişi arıyor fakat sorun modemle alakalı değil servis sağlayıcı türksat güvenlik nedeniyle playstation için ip adreslerini engelliyor anlamsızca ve bu sorunu kablonet kabul etmiyor topu netmaster'a atıyor sony'e atıyor fakat sorun tamamen türksat da saçma güvenlik nedeniyle indirme yapmaya izin vermiyor diyor ve sorunun çözümsüz olduğunu söyledi.

Btk dan yaşadığın problemi anlat ve diğer insanların da bu problemden muzdarip olduğundan bahset
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yazıcam fakat btk ve türksat aynı kurum olduğu için çözmezler

BTK zaten şikayetinizi o firmaya yöneltiyor siz yine de yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi ya, yuh... O zaman resmi kanallar ile devam etmenizi tavsiye etmekten başka çare kalmıyor gibi. Artık BTK'ya dilekçe mi olur, Tüketici Mahkemesi mi olur, dava açmak mı olur, hepsi de olabilir Ama tabi olayın bu olup olmadığından %100 emin olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Netmaster teknik destekle görüştüm şimdi şansıma adam'da bu olaydan muzdarip diyor ki,günde en az senin gibi sorun yaşayan 5,6 kişi arıyor fakat sorun modemle alakalı değil servis sağlayıcı türksat güvenlik nedeniyle playstation için ip adreslerini engelliyor anlamsızca ve bu sorunu kablonet kabul etmiyor topu netmaster'a atıyor sony'e atıyor fakat sorun tamamen türksat da saçma güvenlik nedeniyle indirme yapmaya izin vermiyor diyor ve sorunun çözümsüz olduğunu söyledi.

Hocam durum madem öyle, ps4 üzerinden vpn kullanarak oyunu indirmeyi dene. Youtube'da vpn ile bağlananlar gördüm ama oyun indirme kısmı çalışıyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netmasterdaki adam sallamis sorunun modemden olabilir bende niye indiriyor o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Hocam sallamış olsa 15dk neden ben playstation dememle sorunu bilmesi ve çözümsüzlüğünü anlatsın?

• Çünkü modeme yeni güncelleme getirdiler kendinde yazmışsın 20 gün once sorun yoktu diye öyle bir kısıtlama olsa sence sadece niye 4-5 kişide sorun yaşasın herkesde olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şunu deneyebilir misiniz?Bir sitede oyunların ps4ten alınma indirme linklerini paylaşmışlar. Orijinal ps4 serverlarının indirme linki. Bir tane oyunun linkini atıyorum:

http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/appkgo/prod/CUSA01134_00/6/f_e6aeb799bc9bd70e603b8ce903e02254ed4cfd5922c5df88bfd923f2d31db7db/f/EP2144-CUSA01134_00-AARUSAWAKENINGE4.pkg

Bu dosyayı indirebiliyor musunuz? İndirebiliyorsanız, PSX Download Helper ile kendi oyunlarınızın linkini oluşturabilir, oluşturduğunuz linkten pcnize indirebilir, pcden de yine PSX Download Helper aracılığı ile PS4'e atabilirsiniz gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 29 Aralık 2017; 15:14:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Hocam o 20 gün önce yazalı 1ay geçti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.