Şimdi Ara

Kablonet Sınırsız GPON Tarifeleri : 200 - 300 - 500 - 1000 MBPS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
25.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arkadaşların GPON Fiber tarifeleri ile ilgili tahahütlü fiyatları hiç bir yerde yok. Docis modemli olarak kullanıyorum ,binamda yeni altyapı var fakat fiyat veren arayan soran yok.

• DemBabus D kullanıcısına yanıt

Öğrendiyseniz beni de bilgilendirir misiniz? Sitelerinde 1400 TL yazıyor, inanamadım.

• Arkadaşlar bu gpon modemi bridge modda kullanıp kendi routerını kullananlar var mı acaba?

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turksat-gpon-baglanti-kullananlar-icin-turksat-modem-olmadan-kendi-modemini-kullanma--159584847

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben keenetic modem cat 6 kablo ile i paralel çektim.. 5 ghz ile kablosuz ve apple tv Box da yine cat 6 ile kablolu kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexter342 kullanıcısına yanıt

Üstadım selam bu kadar komplike mi yahu bridge mod ve harici router kullanmak? vallahi infiniti modemlerde sadece bridge moda almak yetiyordu bende ona güveniyordum gpon modemlerde baya çetrefelli sanırım bu iş

Yok bu kadar komplike degil hocam bridge moduna aldiktan sonra lan 1 veya lan 2 portuna rj 45 kablosuna takip istediginiz modemin wan portuna takip kullanabilirsiniz

Ben turksatin modemini komple ortadan kalkmasi icin boyle bir rehber hazirladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet Sınırsız GPON Tarifeleri : 200 - 300 - 500 - 1000 MBPS

Download neden 111ms çıkıyor ne sorunu vardır acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

Bugün kablonetten arayıp yeni altyapıya geçiş için randevu oluşturdular. 1000Mbps olan tarife fiyatı 700-1100 arasında değişiyor gibi bir cevap aldım. Kurulum sonrasında detaylı bilgiyi öğrenip iletirim.

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    Bende online işlemlerde 749 TL görünüyor. 200lük ve 1000lik paket görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.