Şimdi Ara

Kablonet yüksek ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genelde Avrupa serverlarında oynuyorum, İzmir, İstanbul gibi illerde Kablonet kullanan üyelerin yorumlarına baktığım kadarıyla 40 ila 70 ping arası değişiyor gibi, en azından Frankfurt, ancak ben 90-100 ping alıyorum malesef. Bazı konularda IP değişikliği talep edin diyenler olmuş ancak ben IP değişikliği talep ettiğimde eve gelip modemi değiştirmek istediler... Mersin'de yaşıyorum, acaba IP değişikliği talep ederken yapılması ya da sorulması gereken bir püf nokta mı var?

• Turknet kullanıyorum frankfurt pingim 45

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    O kadar düşük ping veriyor mu Türknet
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Evet, benim de 45ms...

Benim de o şekilde

Kablonet yüksek ping

Turknet kullanmayanlar kötüler, kullanan bilir ne kadar iyi olduğunu. Biz de paylaşmayız ki iyi olanı biz kullanalım herkes öğrenip cılkını çıkarmasın Kablonet yüksek ping 

• Ben de karşıyakadayım pek oyun oynayan birisi değilim hatta çokça dosya upload ettiğim için genelde pingim fazla olur. boş vakitte test edeyim dedim idare edecek değerler aldım.

Kablonet yüksek ping
  • bro sakın speedtest pinglere bakma tüm frankfurt speedtestlerinde 47-55 ping alıyorum ama bf5 de 70 ping de alabiliyorum.

Sen bana oyunun ip adreslerini at test edeyim, yer istanbul

Kablonet yüksek ping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 24 Aralık 2020; 17:35:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.