Şimdi Ara

Kablonette Bağlantı sizdede gidip geliyormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Online Turksat sayfasına göre değerler şöyle olmalıdır: (Değilse 4440126' yı arayın.)

Downstream Signal/Noise Ratio Olması Gereken Aralık: 30 dB ~ 40 dB
    Upstream Signal/Noise Ratio Olması Gereken Aralık : 20 dB ~ 40 dB
    Downstream Power Olması Gereken Aralık: -15 dBmV ile 15 dBmV
    Upstream Power Olması Gereken Aralık: 30 dBmV ile 55 dBmV
  • KOPMAZ mı

kopmazsı bozuk sanarım vallaha

alıştık artık kopmalara.. modemim mng2005 net master

ayrıcaa 1 haftadır yurt dışı sitelere giremiyorumm ne olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffChu

Downstream Signal/Noise Ratio Olması Gereken Aralık: 30 dB ~ 40 dB
    Upstream Signal/Noise Ratio Olması Gereken Aralık : 20 dB ~ 40 dB
    Downstream Power Olması Gereken Aralık: -15 dBmV ile 15 dBmV
    Upstream Power Olması Gereken Aralık: 30 dBmV ile 55 dBmV

ben bu ayarları bi göremedim. 192.168.100.1'e giriyorum kullanıcı adı ve şifre var. forumda gördüğüm kadarıyla şifre yerine cable kullanıcı adı kısmına admin yazılıyormuş ama olmuyo. Başka bişey mi yazcam yoksa adamlar kurup giderken değiştirdiler mi bişeyleri
  • Arkadaşlar bir sorun varsa arayın 444 0 126 yı o gün içerisinde 3-4 saat en geç gelsinler yapsınlar bu kadar.Ben geçen hafta kablo tv de ki sorun için 4 defa çağırdım:)) tıpış tıpış geliyorlar.Bugün bağlantı kopmuştu 5,5'ta aradaım saat 8'de geldiler yaptılar
  • Benzer sorunu günün sıcak saatlerinde ben de yaşadım Turksat teknisyen arkadaşlar sağolsunlar çok ilgililer (en azından İzmir'dekiler).Sonunda problemin bina içi dağıtıcı kutuda değil de çimlerin ortasında duran ve site görevlisinin elinde hortumla Ankaralılara nispet yaparcasına 24 saat kesintisiz bahçe sulaması nedeniyle ıslanıp harap olan kutu içindeki konnektörlerin paslanması olarak tespit edildi.Yeni konnektör takıldı sorun çözümlendi.Korozyon , iletkenler için büyük sorun ama sıcak saatlerde genleşerek gevşeyen metal konnektörlerdeki küçük ama önemli temassızlıklar da hattın gitmesine neden olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.