Bildirim
kablosu karışmayan kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sanırım bu fiyata kablosu karışanlardan başka seçeneğim yok
karışmayanlarınkinin fiyatlarını gördüm -
creative ep-630quote:
Orijinalden alıntı: sisy
sanırım bu fiyata kablosu karışanlardan başka seçeneğim yok
karışmayanlarınkinin fiyatlarını gördüm -
ben de onu almayı düşünüyorum.karışmadıgına emin misin??quote:
Orijinalden alıntı: sariyeron
creative ep-630
Alıntıları Göster -
Genelde boyun askılıklı ve kumaş ve örgülü kulaklıklar veya kendi içinde kabına sarmalı kulaklıklarda karışma daha az oluyor.quote:
ben de onu almayı düşünüyorum.karışmadıgına emin misin??
Alıntıları Göster
Ama karışmasını engellemenin en ve teknik yolu, kulaklığı kullanmadığınız anda cinazın etrafına sararak cebinize veya çantanıza koymaktır. Çıkartırken de aynen sardığınız yearden ters yönde açtığınız anda anda kulaklığın saçma sapan karmaşıklığından %80 oranında kurtuluyorsunuz. Hatta %90.
-
philips tercih etme dequote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Genelde boyun askılıklı ve kumaş ve örgülü kulaklıklar veya kendi içinde kabına sarmalı kulaklıklarda karışma daha az oluyor.
Ama karışmasını engellemenin en ve teknik yolu, kulaklığı kullanmadığınız anda cinazın etrafına sararak cebinize veya çantanıza koymaktır. Çıkartırken de aynen sardığınız yearden ters yönde açtığınız anda anda kulaklığın saçma sapan karmaşıklığından %80 oranında kurtuluyorsunuz. Hatta %90.
Alıntıları Göster
-
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: soulmate
philips tercih etme de
Alıntıları Göster -
Kardeş kablosu karışmayan kulaklık diye bişey olmaz bence ya o daha çok kullanımla ilgili deilmi 10cm kulaklığı olsa karıştırırsın istersenquote:
teşekkür ederim
Alıntıları Göster
Bende hd202 var 3m kablo ama hiç karışmadı sar bi güzel karışmasın abi.
Ya da en azından makaralı sistemli olanlar varya onlara bi bak
-
ok anlaşıldı,sar makarayı sar sar sar yapmaktan başka biçarem kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: Kundun
Kardeş kablosu karışmayan kulaklık diye bişey olmaz bence ya o daha çok kullanımla ilgili deilmi 10cm kulaklığı olsa karıştırırsın istersen
Bende hd202 var 3m kablo ama hiç karışmadı sar bi güzel karışmasın abi.
Ya da en azından makaralı sistemli olanlar varya onlara bi bak
Alıntıları Göster
-
philips neden tercih edilmiyor ses kalitesi ii bencequote:
ok anlaşıldı,sar makarayı sar sar sar yapmaktan başka biçarem kalmadı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dwyanewadecns
philips neden tercih edilmiyor ses kalitesi ii bence
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dwyanewadecns
sen o zaman adam gibi bir kulaklıkla müzik dinlememişsin -
Kablosu Karışmayan Kulaklık Olmaz Ama İstersen Bluetooht Kulaklık al Kablosu olmadığı İçin karışmada olmaz Ben Kendimden Biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112quote:
sen o zaman adam gibi bir kulaklıkla müzik dinlememişsin
Alıntıları Göster
-
arkadasım Earthumps veya ep 630 en ıyı kulaklıklardır bu ıkısını onerebılırım :=)>quote:
Orijinalden alıntı: Sempatim
Kablosu Karışmayan Kulaklık Olmaz Ama İstersen Bluetooht Kulaklık al Kablosu olmadığı İçin karışmada olmaz Ben Kendimden Biliyorum
Alıntıları Göster
-
su an bende ipodumda philips kullanıyorum sesinden cok memnunum ama sonye ve ipodun kendi kulaklıklarına gore sanırım uretiminden kaynaklanan yapısı sebebiyle cozmek çin yarım saat harcıyorum cook yumusak kablosu var sony tercih et bence.quote:
Orijinalden alıntı: undeadtr
arkadasım Earthumps veya ep 630 en ıyı kulaklıklardır bu ıkısını onerebılırım :=)>
Alıntıları Göster -
kablosu karışmayan kulaklığa bence hiç gerek yok çünkü zaten normal kulaklıklarda yeni bir şey çıktı o da bir alet var takıyosun onu ses yerine kablo yok dinlion ama..quote:
Orijinalden alıntı: soulmate
su an bende ipodumda philips kullanıyorum sesinden cok memnunum ama sonye ve ipodun kendi kulaklıklarına gore sanırım uretiminden kaynaklanan yapısı sebebiyle cozmek çin yarım saat harcıyorum cook yumusak kablosu var sony tercih et bence.
Alıntıları Göster -
İpodların da kabloları çok uzun.Kullanırken biraz zorluyor insanı.Ama bir avantajı da uzun olduğu için ipodunu üzerinde istediğin yere yerleştirebiliyorsun...quote:
Orijinalden alıntı: bugi_003
kablosu karışmayan kulaklığa bence hiç gerek yok çünkü zaten normal kulaklıklarda yeni bir şey çıktı o da bir alet var takıyosun onu ses yerine kablo yok dinlion ama..
Alıntıları Göster
-
Arkadaşımız doğru söyliyor bu tür avantajlarıda var yani yok değil...quote:
Orijinalden alıntı: falcon86
İpodların da kabloları çok uzun.Kullanırken biraz zorluyor insanı.Ama bir avantajı da uzun olduğu için ipodunu üzerinde istediğin yere yerleştirebiliyorsun...
Alıntıları Göster
-
kablosu karışmayan kulaklık, kablosu olmayan kulaklıktır..quote:
Orijinalden alıntı: bugi_003
Arkadaşımız doğru söyliyor bu tür avantajlarıda var yani yok değil...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112quote:
Alıntıları Göster
yani haklısın kulaklığa fazla para harcamadım 16 yaşında liseye giden biröğrenci olduğum için 50 ytlden fazla para vermedım şimdiye kadar ama ilerde kendi paramı kazanınca düzgün bir kulaklık alırım şu an memnunum kalıtesınden ıpod'un kendı kulaklıgından sonra baya bır farkettı bu aralar bı kulaaklıga dolarlar veremem ogrencı olarakquote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
quote:
-
kablonun karışması müzikte bi zevktir ya gider sin alırsın eline mp3ünü veya ipodunu 2 3 dakka cefa çekersin ayırkende o bir zevktir insana bir zavk verir o ondan sonraaçma düğmesine bi basarsın ve ses gelmeye başlar hele sesini açarken en mutlu olduun andır kablosu karışmayan kulaklığa BANquote:
Orijinalden alıntı: dwyanewadecns
yani haklısın kulaklığa fazla para harcamadım 16 yaşında liseye giden biröğrenci olduğum için 50 ytlden fazla para vermedım şimdiye kadar ama ilerde kendi paramı kazanınca düzgün bir kulaklık alırım şu an memnunum kalıtesınden ıpod'un kendı kulaklıgından sonra baya bır farkettı bu aralar bı kulaaklıga dolarlar veremem ogrencı olarakquote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- samsung galaxy buds 3 pro
- realme buds air 6 pro
- airpods 4. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X