Şimdi Ara

kablosuz ağa gırememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dızustu bılgısayarım ıle kablosuz ağa oncelerı genellıkle gırıyordu(3-4 saat bağlanamasa bıle sonra ınternete gırıyordu).ama 3-4 gundur kablosuz ağa gırmesıne rağmen ınternete gıremıyorum.Dns de hata olabıleceğını soyluyor wındows.kablosuz modem benım değıl,komsunun.Yanı modem uzerınden bı ayarlama yapamam.cevaplarınızı beklıyorum.

• anlaşılan aradan sizde giriyorsunuz bu nu birde şöyle deneyin ag baglantılarıma girin kablosuz baglantıya tıklayın size solda onar çıkacaktır tıklayın benim yaşadıgım yerdede bi sürü beleş internet var bende bakıyorum 3 de yani 48 de çekiyor ama baglanamıyorum hemen bunu yapınca geliyo
  • onar dedığım zaman wındows otomatık olarak cozemıyor dns hatası fılan dıye bır seyler dıyor(ısletım sıstemı vısta).Yani bu onerın ısıme yaramıyor ne yazıkkı.

quote:

Orjinalden alıntı: baranel

anlaşılan aradan sizde giriyorsunuz bu nu birde şöyle deneyin ag baglantılarıma girin kablosuz baglantıya tıklayın size solda onar çıkacaktır tıklayın benim yaşadıgım yerdede bi sürü beleş internet var bende bakıyorum 3 de yani 48 de çekiyor ama baglanamıyorum hemen bunu yapınca geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.