simdi modem uzakta ve ps3 wirelessi gormuyor sinyal kalitesinden oturu. yalniz pc goruyor gayet iyi bir sekilde. benim amacim bilgisayari modem gibi kullanmak. yani ethernetin bir ucu ps3; oteki ucu internet baglantisi bulunan pc. tek amacim ps3 u internete baglamak bu sekilde. aslinda kullaniyordum ama pcye format atinca ayarlar bozuldu. network ve sharing centera girince oradan menage network ayarlarini secip local area connectiona sag tiklayip Share seceneginden internet connectioni paylastirip ps3 u internete baglamistim onceden ve cok guzel bir sekilde kullaniyordum fakat simdi aynini yaptigim anda pc nin internet baglantisi kesiliyor. ps3 le alakasi yok bunun cunku ps3 bagli olsun olmasin bu secenegi aktive ettigim anda internet gidiyor. nedendir anlamadim. acaba network and sharing centerda bulunan network and discover ayarlarindaki on/off seklinde ayarlanabilenn ayarlarla mi alakali ?
quote:
local area connectiona sag tiklayip Share seceneginden internet connectioni paylastirip ps3 u internete baglamistim
bunu kablo bağlantısı için değil wireless için yapmanız gerekiyor.