Şimdi Ara

Kablosuz İnterneti Sadece Benim cihazlar görsün ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı dert bendede var. Komşum çok çok iyi insanlar. Akkdayken verdim şifreyi dilediğin kadar sömür dedim. Ben bu tür şeyleri doğru bulmuyorum dedi. Ben ısrar edince aldı şifreyi. Normalde komşuya asla vermem şifreyi. Akkdan ne kadar muzdarip olduğumuda biliyorlar. Akkda değilken az kullanırlar diye düşünmüştüm. Gerizekalı kafam. Niye ısrar ediyorumki. Şimdi baktım 7 gb gitmiş kota. Günde 10 gb harcarlarsa ben hiç kullanmadan 1 haftada biter kota. Ne yapcam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klik K kullanıcısına yanıt
    Modemin ayarlarında hız sınırı koyma özelliği var mı? Varsa verin 100KB/s hız, kullansınlar diledikçe. Yetmezse düşürün, 50, 25, 10KB/s vs... :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    QoS seçeneği var modemde ama nasıl ayarlanacağını bilmiyorum. İnternetten araştırdım. Port yönlendirme felan yapılması lazımmış heralde. Bu konularda pek bilgim yok maalesef Bu yöntem olsaydı çok çok iyi olurdu
    Modemim: TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 1 Ağustos 2015; 20:51:59 >
  • Modem ayarlarında bir yerlerde hız sınırlama ya da speed limiting gibi bir şeyler olması gerek, yoksa modem bunu desteklemiyordur.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hız sınırlama maalesef yok hocam. Desteklemiyor demekki:((( Genede teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.