Şimdi Ara

Kablosuz klavye mouse seti için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kablosuz klavye mouse seti almak istiyorum.Önerebiliceğiniz bir marka varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.birde online alabileceğim site..

• fiyat önemli mi peki senin için ona göre bi cwp verelim en azından
  • fazla aşırı olmayacak max.70-80ytl falan olabilir.
  • Logitech Cordless Desktop EX 100
    piyasadaki fiyatı 47 $
  • LOGITECH KABLOSUZ DESKTOP EXPRESS KB KLAVYE+MOUSE

KDV Dahil 57,61 YTL / 57.610.000 TL

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=2224&productId=bd5003

daha iyileri vardı mutlaka ama LOGITECH de bilinen bir markadır
    fiyatıda fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyx45r -- 27 Aralık 2005 21:19:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ltn

LOGITECH KABLOSUZ DESKTOP EXPRESS KB KLAVYE+MOUSE

KDV Dahil 57,61 YTL / 57.610.000 TL

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=2224&productId=bd5003

daha iyileri vardı mutlaka ama LOGITECH de bilinen bir markadır
    fiyatıda fena değil

onun için önerdim zaten logitech bence en iilerinden, gayette kullanışlı

• microsoft al kablosuz alacaksan...
  • arkadaşlar....kablosuz demek pil masrafı demek....pil ya da şarjlı pil...ucuz şarj aleti 12 saat şarj süresi demek...hızlı şarj pahalı demek...bence hiç almamak..ama alırsanızda ince eleyin sık dokuyun...ortalama 80 ytl olan kablosuz mouse klavye seti bazen 3 günde bir 4 adet kalem pil tüketebiliyro...tam bitmese bile az kala sapıtıyor....şarjlı pil ve seti ise 100 ytle ye mal oluyor....toplamda 200 ytl vermek mantıklı değil gibi...microfost wireless comfort edition aldım...microsoft diyince süper olacak zannettim ama...maalesef...ürün sorun çıkardı gittim değiştirdim...sonra yine yaptı...driver update ettim..en sonunda hallettim..ama kablosuz klavyeler 75 hz lcd monitörlerden etkilenebiliyro...dvi çıkışı 60 hz olduğu için dvi bağlayınca sorun kalkıyor...kısası logitech ilk tercihim...microsoft ikinci...ama bence mis gibi kablolu al...masrafa girme
  • Oyun amaçlı alıcaksan kesinlikle kablosuzlara yönelmelisin. Ama normal kullanım için ise kablusuz gerçektende rahatlık.

Ben Microsoft Wireless Set 2.0 kullanıyorum. Oyunlarda bazen düğmelere yeniden basmam gerekiyor ama bunuda nadiren yapıyor.

Pil ömrüne gelince çok memnunum. Klavyenin pilleri yaklaşık 6 ay mouse'unki ise 2-3 ay rahat rahat gidiyor. Kaldı ki ben hergün (günde bazen 12 saatten fazla) bilgisayar kullanıyorum. Oyunlardan ofis kullanımlarına kadar. Pil ömründen hiçbir şikayetim yok. Ama diğer markalar için aynı şeyi söyleyemem. Arkadaşıma A4Tech almıştık 2 günde bir pil değiştiriyordu.
  • @cinman haklısın ama çok rahat be.. özellikle iyi seçim konusunda katılıyorum sizlere. zira bende microsoft klavye&optikmouse var klavye sorun olmuyor ama mouse 1hafta 10 günde 2100mA pilleri bitiriyor (2 ad kalem pil) geçen arkadaşta benm mouse un daha yeni modelini gördüm "1,5 sene önce klavye ile gelen piller duruyor" dedi. gerçi sık kullanmıyor ama yinede piller içinde takılı duruyor. benim mouse hiç kullanılmasa 1-2 ayda bitirir pilleri. birde kardeşimde microsoftun ucuz ürünlerinden kalbosuz var, klavye oyunlarda sapıtıyor alakasız tuş kombinasyonları oluşuyor kendiliğinden o yüzden kullanamıyor.
    kısacası çok rahat, al ama paraya kıy iyisini al.
  • Arkadaşlar locitech güzel.Acabahttp://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=606375&aType=product&catId=2820 bu sitedeki nasıl.Rf alıcısının birde şarj aleti özelliği var.sizce hangisini alayım.bu arada verdiğiniz bilgiler için tşk. tabii kablolular daha iyi ama kablo sürekli problem oraya buraya takılıyor.Özellikle mouse.bende sinir oluyorum.kablosuzdada pil problemi var ama kablodan iyidir herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.