Şimdi Ara

Kablosuz klavye setinin usb wireless adaptörü bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wireless adaptörü başka bir cihaza taktım tekrar bilgisayarıma takmak istediğimde klavye mouse setinin çalışmadığını gördüm. Sanırım adaptörü yaktım.Adaptörü başka bilgisayarlara taktığımda da tekrar aynı sorun ile karşılaştım. Her setin adaptörü kendisine ait oluyormuş başka bir adaptör taksam çalışmıyormuş acaba doğru mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kablosuz klavye seti ; EVEREST KM-8300 http://www.everest.info.tr/urunler/everest-km-8300-siyah-multi-media-gaming-kablosuz-klavye---mouse-set-ironm/

Bozulan aparat;
     Kablosuz klavye setinin usb wireless adaptörü bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 18 Temmuz 2013; 15:11:55 >

• tekrar eşleştirmen gerekebilir benim microsoft ta öyle adaptörde bi düğme var ona basıyorum ve klavye farenin de altında düğmeler var basıyorum birbirini buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 18 Temmuz 2013; 15:17:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

tekrar eşleştirmen gerekebilir benim microsoft ta öyle adaptörde bi düğme var ona basıyorum ve klavye farenin de altında düğmeler var basıyorum birbirini buluyor

Hocam malasef benim sette eşleşme özelliği yok yakın çevreden bir adaptör bulup deneyeceğim umarım çözüm olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.