Şimdi Ara

Kablosuz Klavye ve Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablosuz Klavye ve Mouse ALıcam, Lg X 130'da kullanıcam şu anda ama ileride başka makınalardada kullanabılırım..

Bu 2 mouse önerisi yapıldı bana, sızın fıkırlerınız nelerdır ? (logitech vx nano ve Mıcrosoft 4000)

Özellıkle Kablosuz Klavye de hıcbır fıkrım yok,

Bu 2 mouse la uyumlu olabılcek ve pil zahmetının fazla olmadıgı bır klavye olabılır..

Dandik bişi alıp 2 gun sonra uzulmek ıstemıyorum, tabıkı fıyat aralıgıda ucuk olmamalı..

Tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDEyeSAnk -- 28 Nisan 2011; 11:52:55 >

• Klavye mouse set olarak alırsan aynı alıcı ile birlikte çalışır ve tek usb portunu meşgul edersin. Bir de alırken notebook ile kullancaksanız alıcısının küçük boyutlarda olmasına dikkat edin almadan mutlaka kontrol edin. Ben MK250 kullanıyorum klavyenin pilleri 4 ay oluyor neredeyse daha bitmedi. Fare ise yoğun kullanıyorsan 1 - 2 ay gidiyor. Fare biraz küçük ama işimi görüyor kablo kalabalığından kurtuldum.
  • pil zahmeti istemiyorsan logitech her türlü.

fare olarak vx nano çok iyi diyorlar fakat beğenmeyenler bi boyutundan beğenmiyor. bende boyutunu beğenmediğim için m705 aldım. memnunum. 3 yıl pil ömrü var. ilerde kablsuz klavye alırsam da tek alıcıdan kullanıcam. ve gayet ergonomik, kullanımı kolaylaştıran kısayol tuşlarına sahip. öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.