Şimdi Ara

Kablosuz Kulaklık headset kablosu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz kulaklıkta Sağ Kanal ile Sol Kanal arasında kafa tacının içinden geçen bir kablo var. Tacın hareketli katlanır yerinde kopukluk var. Sennheiser MM-450 X te bu kablo 7 canlı bir ekranlama şeklinde. Böyle bir kabloyu bulabileceğim satın alabileceğim yer var mı? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam kulaklık için işe yarar mı bilmiyorum ama elektrikçilere sorun "diyafon kablosu" diye. İçerisinde 8 ayrı kablo var. Bir de belirtmeden geçmeyeyim biraz kalın gelebilir. Örnek ürün: ürün
    Diğer bi alternatif, iki adet usb kablosu kullanarak bağlantıları doğru yapmak şartıyla deneyebilirsiniz. Aklıma gelen çözümler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 20 Mayıs 2020; 15:54:41 >

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Usb kablosuna da bir bakayım. Kablonun kodunu yada tanımlamasını bilmiyorum. Bilseydik bir şekilde bulurduk. 👍😊

• teknikgorus kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam kolay gelsin :)

• İçi tek telden oluşan kablo almayın 2 günde kopar. Zil teli, diyafon kablosu olarak satılan kablolar tel yapısındadır genelde. Size içinde çok sayıda kıl bulunduran esnek bir kablo lazım.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler farkındayım. Orjinal kablo emaye yalıtılım 7 canlı uca sahip, Özel üretim olmalı kulaklık için.

• mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım. Çapları büyük gibi, detaylı inceleyeceğim...

• Basit bir öneri ama , dandik bir kulaklık alınıp içindeki kablolar kullanılabilir düşüncesindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Birkaç kulaklık parçaladım. Aynı kablodan kullanılmamış. Mikrofon speaker kontrol tuşları olunca 7 canlı bir ekran hattı gerekiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.