Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle bahsedeceğim konudan dolayı şu zamana kadar bluetooth kulaklığım ve herhangi bir deneme imkanım da olmadığından dolayı bilgi eksikliğim olduğu için anlayışınızı bekler ve bilgilendirmenizi rica ederim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1- Normalde; Bilgisayara Kulaklığı kablolu olarak ses kartına takıp, sesi; ses kartı üzerinden bize veriyor ... Peki öyle ise; Kulaklığı kablosuz olarak kullandığımızda, sesi; kulaklık üzerinden mi bize veriyor? E o zaman aklıma şöyle bir soru geliyor "kulaklığın içerisinde ses kartı mı var, varsa neden kulaklığı kablolu alıp kullandığımda ses kartına bi yığın para verdim? Bluetooth + Kulaklığa verseydim?" Yoksa nedir?
2- Peki mevcut ses kartı üzerinden kablosuz olarak kullanmanın bir çözümü yok mu? Yani örneğin; ben şöyle birşey düşünmüştüm; kablosuz kulaklık aldığımda kulaklığı bluetooth olarak bilgisayara gösterip sesi mevcut ses kartı üzerinden alacağımı? Sanırım yok böyle birşey :)
3- Öyle ise; kablosuz kulaklığı bilgisayarda kullanırken ses kartının önemi yok o zaman?
4- Peki kablosuz kulaklıkta ses kalitesi için ne yapılması gerekli? Cevap çok basit sanırım = Kaliteli bluetooth kulaklık almak ..
Dostum dün jbl t110bt aldım. çok memnun kaldım ses düzeyi ve bassları yeterli. benim için en önemlisi olan filmlerde senkron sorunu asla yok. tavsiye ederim tekno iyatı 229 tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme