Şimdi Ara

KABLOSUZ MODEM ONERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 130 lira civari kablosuz modem ariyorum onerisi olan var mi? Cekim kuvveti iyi olmali vs. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandiginiz baglanti turu nedir

• 8 mbit kullaniyorum adsl

• quote:

Orijinalden alıntı: lordmuho

8 mbit kullaniyorum adsl

Cekim kuvvetinden beklentiniz nedir yayin yapilacak alan ne kadar?
    Nu arada asus dsl n14 u kullaniyorum butceyi biraz daha artirirsaniz f/p orani yuksek bir urun

• Hocam evin icinde kullanicam ama yazin bahcede de oturuyoruz 5 dbi civari iyi olur

• quote:

Hocam evin icinde kullanicam ama yazin bahcede de oturuyoruz 5 dbi civari iyi olur

Kablosuz yayin konusunda modemlerden asiri beklentiye girmeyin
    Gerci cihazin konumlandirmasi onemli ama hangi modemi alirsaniz alin yaninda bir adet ap almak daha mantikli

• lordmuho kullanıcısına yanıt
    Merbahalar senin dediğin gibi güçlü bir modem almak dediğin fiyata biraz zor fakat şu yöntem senin için daha faydalı olucaktır. iki farklı yöntemi var dediğin gibi güçlü bir modem almak yerine bir modem / birde acces point alırsan işine çok yarıyacaktır. dediğin fiyatı biraz geçer ama mennun kalacagına eminim. modemi aldıktan sonra köprü yapacagın için internetinde gözle görülür bir hızlanma'da olucaktır. diyelim ki yeni modem almak istemiyorsun suan kullandıgın modemde bu işlemi tek bir modem veyada acces pointlede çözebilirsin yani detaylı anlatırsak. şuanda kullandıgın modemin yanına ya birda acces point yada modem alman gerekir sana dediğim yapıyı evimde kullanıyorum iki tane modem var biri alt katta diğeri üst katta olan. ciddi anlamda faydaları var özellkle wifi çekmediği yerlerde.
  • Beyler banada lazım en az 2 kat çekmesi lazım rahatlıkla.şuanda elimde tplink var modem alt katta bi üst katında zar zor çekiyor.

• quote:

Arkadaslar 130 lira civari kablosuz modem ariyorum onerisi olan var mi? Cekim kuvveti iyi olmali vs. ?

Hocam Airties'in çift antenlileri güzel fakat biraz pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.