Şimdi Ara

Kablosuz modem seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yazın dizüstü bilgisayar alacağım. Kabloludan kablosuza geçeceğim. Evde bir tane de masaüstü bilgisayar varhttp://www.bimeks.com.tr/urun/115147/airties-air-5440-11n-300-mbps-modem--air-2410-usb-adaptor.aspx
    Bunun çekim alanı iyi midir? Bağlantı hızı nasıldır? Yanında verdikleri Usb adaptör ne işe yarar? Bu konuda biraz cahilim yardım ederseniz sevinirim.

• standart modem kadar cekecektir. Normaldır baglanti hizi. masaustu pcyi kablosuza donusturur. Ve fiyati cok pahalı imis.
  • Peki önerebileceğiniz başka modem var mı?
  • 38 liraya tplink 740n router al. mevcut kablolu modemini
    kablosuza çevir.
  • İnternet hızında bir düşüş olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

38 liraya tplink 740n router al. mevcut kablolu modemini
    kablosuza çevir.

bende kablosuz modem almayı düşünüyorum ama dediğin router ile verim alabilirmiyim?
  • gayet güzel verim alırsın. Hatta kablosuz modemden daha güzel olur.
    Hız sınırlama wds ile ağ genişletme v.s. İlerde işine yarayabilen özelliklerinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozosferizyum

İnternet hızında bir düşüş olur mu?

şuan elindeki kablolu modemle hızın neyse routerin kablo çıkışında aynı hızı alırsın. Kablosuzda ise çekim çok çok düşmedikten sonra yine aynı hızı alırsın.
    Ayrıca kablosuz kalitesi atheros chipsetten dolayı benim diyen kablosuz modemden de iyidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozosferizyum

İnternet hızında bir düşüş olur mu?

şuan elindeki kablolu modemle hızın neyse routerin kablo çıkışında aynı hızı alırsın. Kablosuzda ise çekim çok çok düşmedikten sonra yine aynı hızı alırsın.
    Ayrıca kablosuz kalitesi atheros chipsetten dolayı benim diyen kablosuz modemden de iyidir.

O zaman çok pahalı bir modeme gerek yok mu? 90 TL'lik bir modem işimi görür mü?
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için. Peki aynı evde hem kablolu hem kablosuz modem olabilir mi?
  • sanırım tek hatta 2 modem çalıştırmayı düşünüyorsunuz malesef aynı anda çalışamaz tek hatta 2 modem.
    Ancak şöyle 1. Modeme telefon hattı bağlanır ve 2. Modeme 1. Modemden ethernet kablosu çekilir. Gerekli ayarlar yapılır bu şekilde 2 modem aynı anda hem kablolu hem kablosuz kullanılabilir.

• quote:

sanırım tek hatta 2 modem çalıştırmayı düşünüyorsunuz malesef aynı anda çalışamaz tek hatta 2 modem.
    Ancak şöyle 1. Modeme telefon hattı bağlanır ve 2. Modeme 1. Modemden ethernet kablosu çekilir. Gerekli ayarlar yapılır bu şekilde 2 modem aynı anda hem kablolu hem kablosuz kullanılabilir.

Kablolu modem benim odamın telefon girişinden bağlı. Kablosuzu salondaki telefon girişinden bağlasam olur mu öyle?
  • sırayla çalıştırabilirsin ikisi aynı anda çalışmaz.
  • quote:

sırayla çalıştırabilirsin ikisi aynı anda çalışmaz.

Masaüstünü kablosuza çeviririm o zaman.
  • öyle olabilir ancak iyi bir usb adaptör al örn. Tplink 7200nd.

• Yardımların için çok teşekkür ederim
  • rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.