Şimdi Ara

Kablosuz Modemden Aldığı Sinyali Tekrar Kablosuz olarak dağıtan modem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serrikoc

utkanizmit

Konuyu açan arkadaşla sorunumuz aynı bende kablosuz olarak eve dağıtmak istiyorum. Tp-link 7200nd ile cam kenarında çok iyi olmasada bağlantı sağlayarak internete girebiliyorum. Tavsiye ettiğiniz WR740N 4P ile 7200nd nin çekim güçlerinin orantısı nasıldır. Tavsiye ettiğiniz ürün benim için yeterli olur mu?

sinyal kaynağı standart güçte yani 100mw bir modem yada ap ise 740n ile 7200nd arasında hiçbir fark olmaz. Hatta 740n alış hassasiyeti biraz daha iyi olduğu için çok az farkla üstün olabilir.
    Lakin kaynak yüksek güçlü bir ürünse 7200nd daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

olmuyor.
    wep şifreleme ile kullanıp karşı modemle wds yani airties teki adı mesh yapmanız lazım.
    buda çalışmıyor airties harici donanımlarla sorunlu.

karşıdaki modem de airties

bu durumda her iki cihazdada mesh yaparak ve aynı wep şifreyi kullanarak köprü yapabilirsin.

işte onu nasıl yapacağımı bilmiyorum hocam...
  • ap bul diyorum mesh kısmında. bağlanmak istediğim ağı buluyor fakat bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.uyarı veriyor,hangi ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum

Kablosuz Modemden Aldığı Sinyali Tekrar Kablosuz olarak dağıtan modem

Kablosuz Modemden Aldığı Sinyali Tekrar Kablosuz olarak dağıtan modem

• uyarı gayet açık.
    mesh için 1. kural her iki cihazda aynı wifi kanalında olucak örneğin kanal 6
    2. kural her iki cihazda aynı wep şifreyi kullanacak. wpa yada wpa2 olmaz.
  • Aynı şeyi bende düşünüyorum.bu ay taahhüt bitiyor ttnet ile 2 ay sonra askere gidicem.askere gidene kadar amcamın modemden alıyım diyorum interneti ama onun modem çok ters tarafta kalıyor benim odaya göre.kablo çekmemde mumkun değil.kablosuz bi şekilde herhangi bir cihazla veya aletle nasıl bağlanırız ?
  • arkadaşlar merhaba;

evde vodafonenun verdiği huawei 532s Modem var.

üst katta bazı odalarda çekmiyor. bende üst katta çeken bi yere elimde olan tplink td w8951 modemi koyarak kablosuz yayını arttırmak istiyorum.

int. dökümanları karıştırdım kafam karıştı. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.