Şimdi Ara

Kablosuz modemden kablolu bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin, bir sorunum var, ben Tivibu kullanıcısıyım,Modemim Tivibu kurumun uzağında kablo çekilmesi dert ve görüntü kirliliği yapıyor, ben modemimin wifi yayını ile Tivibu ya kablolu bağlanabiliyor, yani modem wifi yayacak , Tivibu kutumun bulunduğu yerede wifi yayinimi alan cihaz olacak ve bu cihaz ile Tivibu ya kablolu baglanacagim, böyle bir cihaz var mi,.yardımcı olabilirmisimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ınca IAP 323RP

Buna benzer birşey alman gerek. Bu 4 farklı özelliğe sahip , eski bir model ama her işimi görüyor.
    Kablosuz modemden kablolu bağlantı Kablosuz modemden kablolu bağlantı Kablosuz modemden kablolu bağlantı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yeri burası değil ama yine cevap vereyim stabil olsun başım ağırmasın diyosan xiaomi router 4a kullanabilirsin.. ben router 3 1200 modelini kullanıyorum yıllardır ama artık üretilmiyor.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-giga-version-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-pm-HB00000MK46D

• Merhaba,

Elimde Linksys RE6500 Ac1200 mevcut. Bu cihaz mevcut ağınıza kablosuz bağlanır. Hem mevcut kablosuz ağınızı yineler(mesafeyi arttırır) hem de 4 port ethernet çıkışı vardır. İstediğiniz böyle bir ürün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.