Şimdi Ara

Kablosuz Modeme Kablosuz AP ile Bağlanmak(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar kablosuz modeme (Airties 5650TT) kablosuz bağlanıp internetin bağlantı sinyalini güçlendirmek istiyorum. Elimdeki cihazda TP-LINK 108M Wireless Acces Point. Fakat başarılı olamadım. ya ip vermede sorun var yada ben bazı şeyleri yanlış yapıyorum.

* elimdeki cihazı router olarak belirtip cihazı yeninde başlattığımda cihazın adı kablosuz ağlar arasında görünmüyor. bir yerde böyle olacağını okumuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. bunun mantığı nedir? cihaz neden gizleniyor bir anda..

*cihazı acces point olarak belirttiğimden modemi buluyor ama connect seçeneği aktif değil. dolayısıyla bu şekilde de bağlantı kuramıyorum

* modem ile ap'in şifreleme yönteminin aynı olması şartmıdır?

*modemin IP'si 192.168.2.1 ap'in arayüzünde bu IP ye göremi IP atayacağız.

*modemde DHCP özelliği aktifmi olacak pasif mi olacak?

*MAC filtreleme yapacakmıyız?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. bu olayı çözmem lazım çünkü internetim felç google'ye bile zor giriyor bazen.

---------------------------------------------------

Arkadaşlar sorunu hallettim. cihazı router olarak kullandığınız zaman ağda cihazın kendi adı değilde modemin adı olarak görünüyormuş. birde benim kullandığım cihaz wpa yı aktif etmediği için. modemi wpa dan wepe çevirdim halletim sonunda. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar aşağıdaki link faydalı olur ;)

http://kolaykurulum.net/video22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehepe -- 19 Şubat 2015; 15:25:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.