Merhaba arkadaşlar, Bir süredir kablosuz mouse almayı düşünüyorum hatta bu bölümdeki bu tarz konularıda inceledim ama mouseler ile ilgili genel olarak cevaplar sonuç sağlayan cevaplar değil. Logitech almayı düşünüyorum orası belli ama ne model alayım ne alayım bilemiyorum. 70 liraya kadar en fazla bütçe ayırabilirim mouse için. Logitech m705 kronik sorunları varmış diye vazgeçtim. A4 TECH R4 V-TRACK Diye bir mouse gördüm oda hoşuma gitti ama onunda sanırım problemleri varmış. LOGITECH ANYWHERE MX 2 modeli pahalı ama hoşumada cidden giden bir model kötü yanları pahalı ve 2 pil kullanıp o 2 pilide çok çabuk bitirmesi. Oyun oynayan biriyim mouseyi oyun oynarkende kullanacağım ama öyle aşırı düzeyde değil tabiki. Almak istediğim mouse de ki kritik özellikler 1 - Kablosuz olması. 2 - Sağında solunda kendim komut atayabileceğim ekstra tuşların bulunması. 3 - Ayda bir pil değiştirmem gerekmesin.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000.
Biri kardeşimde, diğeri babamda, bir diğeri bende. Tek bir şikayetimiz olmadı... Tavsiye ederim.
microsoft wireless mobile mouse 3000 var ben de düşürdüm halde sert bi şekilde tık yok ama oyun için istiosan logıteche yönel oyun için fiiziksel görünümleri daha iyi.