Bildirim
...Kablosuz Router Önerir misiniz...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sadece modemini kablosuz yapmak için router alman mantıksız kac pc kullanıcak kullanıcağın alanın büyüklüğü nedir? -
giriş katında 2 pc kablolu + 1 pc kablosuz ve modem de bu katta
alt katta 1 pc kablosuz
üst katta 2 pc kablolu.
Kablolu pclere modem çıkışları yetiyor ve 1 çıkış artıyor.
Bu yüzden roter istiyorum, kablosuz adaptörü olan PClere internet erişimi sağlamak için.
Router dışında alternatif nedir?
Bir de switch nedir? Ne işe yarar? -
bende aynı şeyi yapmak istiyorum inca 204w ile yapamadım belki de yapılması gereken ayarları yapamadım yardımcı olabilecek var mı? hangi ayarları değiştirmek gerekiyor. -
Kablolu ADSL Modeminiz router özellikli ise istediğiniz uygulamaları yapmak için kablosuz bir Access Point (Erişim Noktası) alabilirsiniz. Bu duruma karar verirseniz tavsiyelerim değişik olabilecek. Halen kullandığınız modem nedir? -
Usrobotics 125 Mbps 9108 al acess point modunda da kullanabilirsin
4 portlu sökülebilir antenli wireless modem
özellikle iş yerleri için yazıcını modeme bağlayıp bilgisayarlardan kablosuz baskı yapabilme özelliği iyi
-
quote:
Orjinalden alıntı: bakırköy
Usrobotics 125 Mbps 9108 al acess point modunda da kullanabilirsin
4 portlu sökülebilir antenli wireless modem
özellikle iş yerleri için yazıcını modeme bağlayıp bilgisayarlardan kablosuz baskı yapabilme özelliği iyi
destekliyorum: ben altıncı kattayım, üçüncü kattan hiçbir ek güçlendirici (access point, yansıtıcılar gibi) olmadan kullanılabiliyor. bana göre 15 yıl gidecek bir modem. adsl2+ desteklediğinden, türkiye'de daha adsl adsl 1 seviyesinde olduğu için çok uygun bir modem. en iyi modem zaten, asus falan hikaye. (asus da kullandım)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X