F/P ürünü, mümkünse mekanik, kablosuz oyuncu klavyesi ve buna eşlik edecek kablosuz oyuncu mouse'u arıyorum. RGB filan olmasına gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Ocak 2021; 20:19:2 > |
Kablosuz Türkçe oyuncu klavye ve oyuncu mouse önerisi lütfen.
-
-
Bildiğim kadarıyla tek Türkçe kablosuz mekanik klavye Logitech G613. F/P ürünü değil, kullanan biri olarak zaten ben de önermiyorum. Görünüm ve pil dayanıklığı(3 yıldır üzerinde gelen pille çalışıyor) olarak çok güzel bir cihaz ama kalite olarak berbat. Bir süre sorna tozlanmaya bağlı olarak chatterin(birden fazla tıklama) sorunu yapıyor. Aaynı buu yaazıdaki gibi. Klavyeyi yıkadıktan sonra 1 ay kadar çözülüyor ama eninde sonunda tekrar başlıyor.
Hardcore gamerım demiyorsan kullanırken rahat edeceğin kablosuz her klavye işini görür.
-
Ben de G613 sipariş vermek zorunda kaldım, bugün gelecek İnşallah. Bir tane daha kablosuz Türkçe gaming klavye var, o da Rampage KB-RMW23 SCOUT RGB Bluetooth Mekanik Klavye https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-kb-rmw23-scout-rgb-bluetooth-mekanik-klavye-fiyati,503562408.html (Redswitch ve Blueswitch versiyonları var) ama o da Logitech'ten daha kaliteli değildir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Şubat 2021; 13:57:52 > -
Moralinizi bozmak istemem ama Logitechin Romer G switchlerinden bu bahsettiğim problem yaşanabiliyor.
-
Diğer seçeneğim bu Rampage klavye, yani başka kablosuz Türkçe Q gaming klavye yok Türkiye'de. Logitech herhalde bundan iyidir. Onun da switchi Çin markası bir şey, yani kalitesini bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Şubat 2021; 18:35:7 >
-
Logitech G613 elime geçti, inceleyince pek de öyle kaliteli olmadığını gördüm, plastiği hafif ve ince gibi. Daha kötüsü, köşesi çatlak geldi, değişime yollayacağım; MNG Kargo'ya buradan selamlarımı yolluyorum.
-
İncehesap bu pandemi döneminde dahi Cumartesi sabahı benimle ilgilendi, ürünün resimlerini yolladım ve bana ürünü onlara geri yollamamı söylediler. İnceleyip İnşallah yenisini yollayacaklar. Normalde Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar, nedense ürün bana MNG Kargo ile geldi ve böyle bir sorun yaşadım. MNG Kargo'yla çalışan işletmelerden uzak durun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Şubat 2021; 12:12:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X