Şimdi Ara

Kabloyla gelen interneti Başka Bir modemle wireless dağıtmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LınkSYS olan modemimle wireless olarak çekmeyen kata kabloyla uzattım... o hatttı herhangi bir modeme taksam wireless olarak dağıtabilirmiyim... Bunlar için accsess point var biliyorum ama mevcut evde iki modem var (markalarını hatırlamıyorum) bu modemleri accses point olarak kullanmam için o modemlerin ara yüzünde ne yazıyor olmalı , yani ne özellikte olmalı ve ben bu işi yaparken nelere dikkat etmeliyim.( dhcp yi kapatmak gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: dogrusuat

LınkSYS olan modemimle wireless olarak çekmeyen kata kabloyla uzattım... o hatttı herhangi bir modeme taksam wireless olarak dağıtabilirmiyim... Bunlar için accsess point var biliyorum ama mevcut evde iki modem var (markalarını hatırlamıyorum) bu modemleri accses point olarak kullanmam için o modemlerin ara yüzünde ne yazıyor olmalı , yani ne özellikte olmalı ve ben bu işi yaparken nelere dikkat etmeliyim.( dhcp yi kapatmak gibi)

Çok basit. Yaparsın. Her modem bu işi görür. Diyelim 192.168.1.1 ana modem . Sende kablo ucuna modem takıp o modeme ip olarak 192.186.1.10 ver bunun amacı diğer modemin içinden bir ip olması için. Sonra dhcp yi kapa. Birde adsl mod olarak köprü veya dhcp yap o kadar. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

Orijinalden alıntı: dogrusuat

LınkSYS olan modemimle wireless olarak çekmeyen kata kabloyla uzattım... o hatttı herhangi bir modeme taksam wireless olarak dağıtabilirmiyim... Bunlar için accsess point var biliyorum ama mevcut evde iki modem var (markalarını hatırlamıyorum) bu modemleri accses point olarak kullanmam için o modemlerin ara yüzünde ne yazıyor olmalı , yani ne özellikte olmalı ve ben bu işi yaparken nelere dikkat etmeliyim.( dhcp yi kapatmak gibi)

Çok basit. Yaparsın. Her modem bu işi görür. Diyelim 192.168.1.1 ana modem . Sende kablo ucuna modem takıp o modeme ip olarak 192.186.1.10 ver bunun amacı diğer modemin içinden bir ip olması için. Sonra dhcp yi kapa. Birde adsl mod olarak köprü veya dhcp yap o kadar. Kolay gelsin.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.