Şimdi Ara

Kabus 22 Açıklama, Yardım ve Mod'lar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 28 Nisan 2007; 22:25:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahho88

OYUN PRİNCE OF PERSİA YA BENZİYOR SANKİ SİZ NE DİYORSUNUZ? :?

Evet oyun biraz pop benziyor hem kamera ve oynama tarzı felan bazi ince detaylarda benziyor.

Özellikler Warrior Withine, oyunun yeni paketi çıkacak heycanla bekliyoruz mouseyle felan oynanacakmış diyor wop sitesinde.

Yeni paket ve Ayrıntılı bilgi için;

www.kabus22.com
  • Yukarı
  • konu güncel ve sadece kabus 22 için değil

diğer türk yapımı oyunlar hakkında da konular açılabilir.

oyunları tanıyıp yardım isteyebiliriz. eğer seversek oynarız.

konu güncel
  • açıkçası 30 ytl edecek bir oyun değil Türk yapımı olması ona 30 ytl vermemi gerektirmez. Level veya BYTE dergisinde bir karşılaştırma vardı Resident Evil 3 ve Kabus 22 arasında (RE 4 değil 3) RE 3 daha iyi çıkmıştı. RE 3 ün yapım yılından bahsetmiyorum bile.
  • Bu oyunu herkes oynasın arkadaşlar. Türklüğünüzle gurur duyacaksınız. Konuda güzel, grafiklerde, seslerde. Oyun Resident Evil in kurgusunda ama bunun grafikleri ondan daha güzel bence. Oyun içindeki bilmeceler çok hoş.
  • resident evil serisiyle karşılaştırılmaması gereken bir oyun.Oyunu aldım bitirdim seslendirmeler gerçekten berbat yani adam yusuf yusuf olduğunda bile muhabbet tonunda konuşuor.yabancı oyunlara yurt dışından geldii için 100 ksür milyonlar yatırıolar ki pc oyunları o kdr pahalı deil orjinal pc oyunlarını 20 ytl ye alıorum(yeni çıkanlar).Oyunda resmen türlerinden çalıntılar var bu tür oyunları seven arkadaşların anlaması hiç zor deil.Amacım kötülemek deil bu sektörde yeniyiz ancak insanları özendirmek için daha çok çalışılabilir.Destek olunmasını istiyorlarsa biraz daha fazla reklam daha iyi seslendirme kabus22 ye özgü şeyler olabilirdi.Kalkıp sen daha iyisini yap die yorum yapmayın biz oyuncuyuz oyunları eleştirirz türk yapımı veya değil.

benim düşüncem bu..
  • Oyun tamam güzelde mouse'suz oyunmu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

açıkçası 30 ytl edecek bir oyun değil Türk yapımı olması ona 30 ytl vermemi gerektirmez. Level veya BYTE dergisinde bir karşılaştırma vardı Resident Evil 3 ve Kabus 22 arasında (RE 4 değil 3) RE 3 daha iyi çıkmıştı. RE 3 ün yapım yılından bahsetmiyorum bile.

bu tür yorumlarda bekliyorum. teşekkürler.

tabiki düşünceniz yanlış değil.Ancak oyun henüz yapım aşamasında sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

quote:

açıkçası 30 ytl edecek bir oyun değil Türk yapımı olması ona 30 ytl vermemi gerektirmez. Level veya BYTE dergisinde bir karşılaştırma vardı Resident Evil 3 ve Kabus 22 arasında (RE 4 değil 3) RE 3 daha iyi çıkmıştı. RE 3 ün yapım yılından bahsetmiyorum bile.

yok canım çıkalı aylar oldu ne aşaması

• quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Oyun tamam güzelde mouse'suz oyunmu olur

RE'yi de düşünürsek fare desteği verilmemesi gayet normal.

Oyuna gelecek olan mod fare ile oynanacak ve birinci kişi görüş açısını (fps türü) kullanacak.

http://www.kabus22.com/forum/viewtopic.php?t=1032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Nisan 2007; 19:11:25 >
  • oyun çıkalı aylar oldu yav . trackerlara bile düşmüştü ama orjinal alacam diye çekmedim. gerçi orjinalini de almadım çeksemiydim napsayıdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

quote:

yok canım çıkalı aylar oldu ne aşaması

www.kabus22.com

siteyi incelemeni öneririm. modlar yapım aşamasında

yakında çıkacak yazıyor.

• Evet Sayın @Tuğer haklı gelecek olan mod la beraber

bir counter, gibi vuruş açısı olacak .

arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • @ Olumsuz değerlendirme yapan arkadaşlar

Yorumlarınız doğru ve size de hak veriyorum. Ama şunu bilin ki; bu oyun kısıtlı bütçelerle, birkaç kişi tarafından ve bir takım zorluklar altında yapıldı. Ama Ceidot Stüdyoları'nda yapımı devan Hükümran Senfoni'nin kaderi Kabus 22'den daha iyi. Bütçesi düşük de olsa, Kabus 22'ye oranla yüksek, oyunun yapımında çalışan kişi sayısı fazla...

Kabus 22 üreticileri, oyunun satışından kazanacakları para ile oyunu geliştirecekler ve belki de ileride daha iyi oyunlar yapacaklar veya gelişmiş bir oyun stüdyosu kuracaklar. Bu ve bunun gib oyunlar bizim maddi desteğimiz (30 YTL'yi fazla görmezseniz tabii) sayesinde gelişecektir.
  • Eminim konuya katılan arkadaşların kafasındaki çoğu

soru işareti yanıt buldu.Bir şekilde Türk'lerin oyun dünyasına

atılmış oldu sonuçta, ileride daha iyilerinin geleceğinden eminim.
  • bu oyunu yazan hiç kimse yokmu yav burda......direk oyunu yazana feedback yapsaydık
  • BAna biraz fantastik geldi oyun anlatımlara bakılıcak olunursa sürükleyicimi bari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

BAna biraz fantastik geldi oyun anlatımlara bakılıcak olunursa sürükleyicimi bari?

Oyunun Türkçe desteğiyle gelmesi (ki konu tam olarak anlanarak oynanmış oluyor) ve mekânların tanıdık yerler olması sebebiyle sürükleyici gelebilir.

Her ne kadar oyunun nasıl biteceği tahmin edilebilse de ve konusu pek özgün olmasa da (kötü değil ama) oynatıyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Nisan 2007; 10:42:01 >
  • konu güncel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.