Şimdi Ara

Kabuska buraya gel bakayım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nasozby

Hadi gidem gali

Senin blog tipinde başka tasarımlar var mı? Seninkini çalmayacağım, sadece ilham alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Hadi gidem gali

Senin blog tipinde başka tasarımlar var mı? Seninkini çalmayacağım, sadece ilham alacağım

Hocam bence hazır başlardeyken salla blogspotu wordpresse geç

• Mutluluk ve Arap baharı hakkındaki yazıların güzelmiş. Avatarın hep dikkatimi çekmişti bu arada
  • hu konuda güzel bir dayanışma görüyorum. yalnız içerik olarak konunun yeri burası olmadığı gibi göstere göstere açılmış bir konu olması itibariyle de anlam yüklü bir konu olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etmeden geçemeyeceğim. yalnız bu bana pek bir anlam ifade etmiyor. neden diye de sormaya gerek görmüyorum. bana nedense şu şeyi hatırlatıyor bu konu, hani şu avatarların bir araya getirildiği bir resim vardı hatırlanacağı üzere. kimileri resime girer kimileri de girmez. bu konu da aynı bu tarzda. kabuska gelir ve gider. ss almayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

hu konuda güzel bir dayanışma görüyorum. yalnız içerik olarak konunun yeri burası olmadığı gibi göstere göstere açılmış bir konu olması itibariyle de anlam yüklü bir konu olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etmeden geçemeyeceğim. yalnız bu bana pek bir anlam ifade etmiyor. neden diye de sormaya gerek görmüyorum. bana nedense şu şeyi hatırlatıyor bu konu, hani şu avatarların bir araya getirildiği bir resim vardı hatırlanacağı üzere. kimileri resime girer kimileri de girmez. bu konu da aynı bu tarzda. kabuska gelir ve gider. ss almayı unutmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Hadi gidem gali

Hocam bence hazır başlardeyken salla blogspotu wordpresse geç

Akşam wordpress'e de bir uğrayayım

@Elasmosaurus
    Beğendiğinize sevindim

@The souls migration

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.