çok değil 4 gün önce 128mb ddr333 idi ama artık 512x2 ddr400 twinmos dual kit...
512x2 twinmos
2*256mb ddr 266hz .
yaw beyler saçma sapan ve laf olsun diye topicler açmayalım lütfen.arkadaşım kusura bakma ama sanane milletin raminden alla allaaaa.ramini söyleyebilen var söyleyemeyen var lütfennnnnn SAYGILARRRR
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
yaw beyler saçma sapan ve laf olsun diye topicler açmayalım lütfen.arkadaşım kusura bakma ama sanane milletin raminden alla allaaaa.ramini söyleyebilen var söyleyemeyen var lütfennnnnn SAYGILARRRR
kardeş forum'un mantığı budur zaten. format'ı azıcık kavra. anket yapmış adam gayet doğal. bende 512 + 256 kingston ddr 400 cl3 ram kullanıyorum
kardeş bence çok saçma burası sorunlara çözüm aranan yer öle okullardaki gibi problem tarama testi yapar gibi önüne gelen yok mause nin markası yok ramin kaç mb.yani bilemiyom burası ciddi bi yer LÜTFENNNNNNN
2GB ram kullanan var mı? Yakında terfi etmeyi düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
kardeş bence çok saçma burası sorunlara çözüm aranan yer öle okullardaki gibi problem tarama testi yapar gibi önüne gelen yok mause nin markası yok ramin kaç mb.yani bilemiyom burası ciddi bi yer LÜTFENNNNNNN
yok kardeş burası bir internet ortamı fazla ciddiyet beklemen yanlış olur zaten. birde bu tür anketler buranın ciddiyetini bozmaz. sonuçta burası bir donanım sitesi ve anketi yapılan şey de donanımlar. ha eğer şöyle bir anket olsaydı bu " en hoşunuza giden manken " o zaman eyvallah, harbi harbi ciddiyetsiz bir yermiş burası derdim.
1 GB (2 x 512 DDR400 Kingston - DUAL)
4x512 kingston
ya burasıda hava atma forumu olmuş banane ya sizin ramlerinizden 64 ramimiz var diye niye eziyonuzki?olan var olmayan var!!!
256 + 512
2*256 kingston 2*256 ddr400 twinmos total : 1gb ikinci makina 2*512 sd133 ram