Şimdi Ara

Kaç senede toparlanırız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu soruya cevap vermek için daha erken. Ortada net bi karar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

Düşersek Bank Asya'daki kadromuz inanıyorum ki ;
    Volkan
    Gökhan Bekir Kesimal Caner
    Emre Selçuk
    Mehmet Alex Sezer
    Semih

böyle bir kadromuz olur. Lige çıkınca iyi bir stoper, iyi bir sol bek ve sol kanat ile gene şampiyonluğa rahat oynarız.

Nedense çok duygulandım birden.

Ayrıca, küme düşersek ekonomik anlamda ülke genelinde travma yaşanır. Hürriyet'in haberi vardı bununla ilgili. Eve gidince bulursam koyarım.

Gazeteyi bulup koyarsan çok iyi olur vallahi. Şimdiden ellerine sağlık.

• Tamamdır hocam, bi bilgisayarı açabilirsem bakacağım arşivlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

soruşturma çok kapsamlı ve uzun sürdü, haliyle küme düşüleceği kesinleşmesede ihtimal büyük. maddi güç olduktan sonra 2-3 sene sonra toparlanır, maddi sıkıntı olursa, fenerbahçe'nin işi zor demektir.

Cok iyi niyetlisin insallah 2 senede toparlar ama ben en az 4 sezon sonra en fazla da 6 sezon sonra oturmaya baslar taslar
  • Nerden çıkarıyosunuz ya yıldızlar bir bir gitmiş. Emenike gitti bir tek o da yıldız değil ..
    Adam nedenleri saydı ve gitti, kendi kararıydı. Kimse gitmeden şu cümlenin anlamı ne? ; Yıldızlarımız bir bir gidiyor kim gitti?
  • Haberin aslında, futbolla idoğrudan ilgili-ilgisiz birçok kuruluşun krize gireceği söyleniyordu. Ama onu bulamadım, kaldırılmış galiba Hürriyet arşivlerinden.

Ama onun yerine bunu buldum.

quote:

a- Anadolu kulüpleri ekonomik krize girecek

F.BAHÇE maçları Anadolu kulüpleri için çok önemli bir gelir kaynağıydı. Hem pahalı fiyatlarla bilet satışı hem de esnafın gelirleri açısından F.Bahçe ile oynadıklarında yüzleri gülüyordu. Hatta son şampiyonluk maçının Sivas kentine 4,5 milyon Euro’luk nakit akışı sağladığı açıklanmıştı.

b- Üç büyukler kavramı da darbe yiyecek

F.BAHÇE’nin, G.Saray’la oynadıgı bir Süper Lig maçında statların çevresindeki esnaf en az 1 milyon Euro’luk gelir elde ediyordu. Yine diğer derbilerde de bilet satışları ve yan unsurlarıyla yaklaşık 4-5 milyon Euro’luk bir ekonomik katkı sağlanıyordu. F.Bahçe küme düşürlürse derbi ekonomisi de büyük darbe yiyecek.

c- Yayıncı kuruluş zor durumda kalacak

SON yayın ihalesine yıllık 400 milyon dolar civarında ödeyen Digiturk’ün en büyük müşterileri Fenerbahçe taraftarlarıydı. Şimdiden dekoder iptalleri başladı. Eğer sarı lacivertli takım ligde olmazsa yayıncı kuruluş en önemli müşterisini kaybedecek ve yayın ihalesindeki rakamı kolay kolay ödeyemeyecek hale gelecek.

d- Süper Lig’in heyecanı çok etkilenecek

FENERBAHÇE, tartışmasız Süper Lig’in en renkli takımı. Sarı lacivertlilerin olmadığı bir lig hem marka değerini düşürecek hem de heyecanı kaybolacak. Bu durumda reklam veren firmaların sayısı önemli ölçüde azalacak. Bu da yaklaşık 1 milyar dolarlık bir gelir pastası oluşturan Türk futbol ekonomisini küçültecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

bank asyaya düşemeyiz düşersek başta gs ve bjk olmak üzere süper liğ takımları seneye iflas eder
    demek istediğim dijitürk şuanki anlaşmayı fes eder daha düşük (eski yayın gelirlerinden dahi daha düşük olur ) bir anlaşma öneriri buda tüm hesapları tüm gelir gider hesaplarını alt üst eder takımlar bu sene aldıkları borçları dahi ödeyemez

türkiye borsası çakılır,türkiye karanlığa sürüklenir,sıkı yönetim ilan edilir altından kalkamayan türkiye birleşmiş milletlerden yardım ister.

sana küfür etsem küfürler bile senin düşüncelerinin yanında sevgi sözcüğü gibi gelir onun için git kendi çapındaki insanlarla takıl ben senin çapına gelemem

• 2 sene minumum sürer ama 10 yıl geçsede malesef hep bunun sıkıntısını çekeceğiz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.