KARTAL'IN maçlarını İnönü'de oynayacağının netleşmesi kombine satışlarına olumlu yansıdı. 2 bin 500 dolayında takılıp kalan kombine satış rakamı 7 bin 500'e yükseldi. Bu arada yarın sona erecek kombine satışlarının iki hafta daha uzatılmasının gündemde olduğu belirtildi.
Kaynak: FotoMAC
Bilmiyorum abi yaa,... bu kulübün parali bir haberi olabilir mi acaba? Hani artik herkes kombinesini aliyo, siz de acele edin diye milleti gaza getirme anlaminda... Yoksa 1 hafta icinde 5000 kombine satilacagina pek inanamiyorum aslinda. Hayirlisi.
Bu arada Fatality Hocam. Acikcasi ben kombinemi ayirttiriyorum. Ocak 2009'dan itibaren Istanbul'da olacagim. Hayatimda ilk defa maclara sürekli gitme imkanini yakalamisken Besiktasimi yalniz birakamam. Yönetimmis, Tüpcüymüs hic umurumda degil.
herkez böyle düşünse şampiyonuz zaten
quote:
Orjinalden alıntı: postbit_legacy
10 tane satmışsınız
Bu yaşta bu zeka
''Şimdi dosta düşmana ilan ediyoruz. Yeni dönemde Çarşı grubu olarak yeniden tribünlerde olacağız, zira Beşiktaş haberlerini sadece kaos, dedikodu, problem ve husumet üzerinden kurgulayan basına karşı 'Forza Beşiktaş' diyeceğiz. Tribünleri terk etmeyeceğiz, zira birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkmak için bütün iyi niyetimizle Beşiktaş camiasının emrinde olacağız.''
7500 tane kombine satmışız. Son günlerde 1500 tane daha satılabilirmiş...
ayni haber ligtv de de çıktı...
doğrudur 7500e ulaşmış kombine sayısı...geçen seneye göre kombinelerde %30 zam yapilmasina ragmen fena bir rakkam degil. GS gecen sene kac satmisti biliyor musunuz? Bu sene kaçlarda biliyormusunuz? neden hep BJK'nin Kombine azlığı tartışılıyorda GS'nin ki konusulmuyor???
quote:
Orjinalden alıntı: egemen1903
7500 tane kombine satmışız. Son günlerde 1500 tane daha satılabilirmiş...
ya alıcam kapalı ama çok para be. 900 ytl nasıl veriyim bu öğrenci halimle.
Kombinelerde patlama!
22 Ağustos 2008
Beşiktaş'ta, 2008-2009 sezonu kombine bilet satışları adeta patlama yaptı. Beşiktaş'ta, 2008-2009 sezonunda iç sahadaki maçların hangi statta oynanacağının uzun süre belli olmaması nedeniyle durgun geçen kombine bilet satışları adeta patlama yaptı.
Uzun süre 2500 civarında seyreden kombine bilet satışı, yönetiminin BJK İnönü Stadı'nın yeniden yapımının bu sezon için ertelendiğini açıklamasının ardından hızlandı ve 7500'ü buldu. Kulüp asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, dün akşam itibariyle 7500 kombine sayısına ulaştıklarını belirterek, ''İç saha maçlarımızı BJK İnönü Stadı'nda oynayacağımızı açıkladıktan sonra kombine satışlarımız arttı. Dün akşam 7500 sayısını bulduk. Kalan iki günde de 9000'e ulaşacağımızı düşünüyorum. Bizim taraftarlarımız son güne yüklenir. Kombine satışında belirlediğimiz hedefimize ulaştık'' dedi.
Soğancıoğlu, şu an itibariyle kombine bilet satışından 8 milyon YTL gelir elde ettiklerini de belirterek, ''Aslında biz tüm stadın kombine olarak dolmasını isteriz. Ancak Beşiktaş taraftarı biletini alıp maçlara gelecektir. Bu konuda problem yaşamayız'' ifadesini kullandı.
-''İYİ BİR TAKIM KURDUK''-
Bu sezon iyi bir takım kurduklarını vurgulayan asbaşkan Soğancıoğlu, teknik heyetin tüm isteklerini yerine getirdiklerini söyledi.
Ertunç Soğancıoğlu, takımdaki eksikleri kapattıklarını kaydederek, ''Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.
hayır bu kombine almanın illakisini anlamadım.. çıkıp her hafta inönüyü doldurursan kombineden daha karlıya gelir kulüp geliri olarak bilmiyorum hiç bu açıdan bakan oldu mu?
30 bin kombine satıp da sezon ortasında 5 bin taraftara oynamak da vardır futbolda..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
hayır bu kombine almanın illakisini anlamadım.. çıkıp her hafta inönüyü doldurursan kombineden daha karlıya gelir kulüp geliri olarak bilmiyorum hiç bu açıdan bakan oldu mu?
30 bin kombine satıp da sezon ortasında 5 bin taraftara oynamak da vardır futbolda..
katılıyorum fakat o dediğin takımın şampiyonluğa oynamasına bağlı
Birazda prestij olayıdır kombine satmak. İlla ki her maçı kombinesiz seyirci ile doldurmak daha karlıya gelir ancak işin prestijide önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: soho
Sezon başında sıcak para lazım oluyor harcamalar için yoksa dediğin gibi her maç full dolsa kombineden sağlanan gelirin 3-4 mislini bulur herhalde.
Bugün 3 tane yeni açık aldık. Kapalı alt almak için gitmiştik ama peşinat olarak 510 ytl çekeceklerini söyleyince iptal ettik. Peşinat düşük olsa kapalı alt alacaktık. yeni açık 205 + 65 ytl 3 taksit.
Ortalama 10.000 biletle oynasak daha fazla gelir elde ederiz Ama tabi yinede 15.000 seviyelerinde olması iyi olurdu
Benim bildiğim kadarıyla; 7.500 adet satılmış ve 9.000 olacağını bekliyorlarmış. İstedikleri hedefe ulaşmışlar
Arkadaşlar maç maç bilet satışı daha kârlı olur demişsiniz ama ya takım sezon boyunca kötü giderse.Kombine nakit para demektir.Maç bileti olayı ise kumar gibi bir şey.Ya 2-3 katını kazanırsın ya da zarar edersin.
Ben böyle düşünüyorum.Kombine olayını.
ek bilgi fb 27 binlerde Gs 12 binlerde Bjk 8000 civarı......
son bilgüi 11.000 kombine..
100.000 forma...
yonetime NAH çekenlere bildirilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme