Bildirim
Kaç W psu Lazım....
Amazon.com.tr: ?500'ye Sepette ?150 İndirim! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/ABIJ4KOGES8I6
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tüm bileşenler bilinmeden kesin konusulamaz fakat ,
2x1 ram
2 hdd
3 fan
Q6600
8800gt
takacagınızı düşünürsek OCZ StealthXstream 600W (155ytl) iyi labilir. -
benim dusundugum sistemde böle bişi..fark olarak hd4850-4870 olacak... 600 olabilirmi?yoksa 600 yukarımı almak gerekir..oc yapılmıcak.. -
quote:
Orjinalden alıntı: dewr
benim dusundugum sistemde böle bişi..fark olarak hd4850-4870 olacak... 600 olabilirmi?yoksa 600 yukarımı almak gerekir..oc yapılmıcak..
bence 8800 gt al kardeş.4850 çok ısınıyor ve ses çıkarıyor diyorlar.az bir fark için bence kafanı şişirtme.tabi sadece bir tavsiye. -
eylül gibi almayı planladıgımdan yeni modellerini bekliycem özel sogutuculu olanları..zannetmioumki gt alayım..sonucda performans farkıda war.. -
quote:
Orjinalden alıntı: tunaaltunbas
quote:
Orjinalden alıntı: dewr
benim dusundugum sistemde böle bişi..fark olarak hd4850-4870 olacak... 600 olabilirmi?yoksa 600 yukarımı almak gerekir..oc yapılmıcak..
bence 8800 gt al kardeş.4850 çok ısınıyor ve ses çıkarıyor diyorlar.az bir fark için bence kafanı şişirtme.tabi sadece bir tavsiye.
kim diyormuş bunları bir açıklarsanız seviniriz.
4850'nin problemi şu: ya fanı düşük devirde çalıştırırsanız çok ısınıyor veya fan devrini arttırırsanız yük altında çok ses çıkarıyor ama ikisi birden değil. -
ikisi birden aynı anda olmasın zaten mazallah havaya uçar alet. :) sonuçta problem var mı yok mu ona bakmak lazım. -
Corsair TX650 öneririm, verimliliği gayet yüksek bir ürün. 650 watt lık bir power supply, kurduğunuz sistemden 3 tane bile kaldırır, sorun olmaz yani. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X