Şimdi Ara

kaç watt ÖĞRENEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben güç kaynağımın kaç watt olduğunu öğrenemiyorum cıldırmak üzereyim.Üzerinde total power,veya buna benzer hiç bir ibare yok.Markası VESTEL.(bi aptallık edip aldık işte).hd 3870 512mb 256 bit ddr4 16x pc express siparişini verdim amma ve lakin tedirginim kaldırmayacağından.Ben bu sorunu nasıl halledebilirim...yardımlarınız için şimddiden çok teşekkürler

• bende lost severim

neyse , hocam vestel filan diyorsun sen onu çıkar ögrenmeye calısma highpower 460w de siparişi veriver 100ytl ye aklın kalmasn

ilginç bir öneri ama riske atmaya degmez, vestelin 400w gercek psu su yok bildigim zaten ,sen dedigim gibi yapmaya calıs
  • saolasn bu sıralar LOSTcularlar çok karşılaşıyorum:... önerin için saol fakat bunun bi öğrenme şekli yokmudur yav.insan üstüne yaza ne bilyiim biyerinde yazar ama yok. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOST_456 -- 12 Temmuz 2008; 13:54:25 >
  • Aynı kartı bnde almak istiyom ve aynı sıkıntı içersin deyim dostum zaten kartı zor zar alıom bide PSU'başımıza dert oldu.
    Benimde kasa casper güç kaynğımda casper 400w :D
    Kararsızım ya hiç almıcam yada sadece ekran kartını :D
    Bakalım senin ekrankartı gelince yeticekmi çok merak ettim!!!! bana haber ver
    Eyer yeterse bnde alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 15 Temmuz 2008; 13:22:45 >

• Bu arada kasanın içini aç bak veya arkada etiket vardır veya içerde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 15 Temmuz 2008; 13:23:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.