Şimdi Ara

Kaçak Elektiriği Şikayet Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda giderken elektrik direğinde hemen dikkatimi çekti. Fotografını çektim yoluma devam ettim. Bizim burda Aydem bakıyor müşteri hiz.arayıp şikayet ettim.

Lojmanlarda yaşadığım için hayatımda hiç elektrik faturası ödememe rağmen 1 saniye düşünmeden hemen şikayette bulundum takibinide yapıcam.Bu yerin karşısında da yeşillik alanda hurdalık gibi kullanan etrafını tahtayla çeviren birileri vardı onlarıda şikayet etmiştim.

Aman banane deyip umursamayan haksızlığa susan sonrada biz enayimiyiz kaçak elektrik parasını ödüyoruz diyen insanlar var. Ordan kaç kişi geçiyor biride şikayet etmemiş...

Hep lafla olmuyor icraate geçmek lazım...

Edit:Pardon yanlış resmi yüklemişim kaldırdım.Silmem gereken resmi yükleyip öbürünü silmişim telefonumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Şubat 2020; 9:9:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayet mi ettin, Kayıp kaçak bedeli iadesi için dava mı açtın, protestolara mı katıldın, sosyal proje mi geliştirdin? Hangisini yaptında benim yaptığım işe laf ediyorsun.

İşte sizin gibi insanlar yüzünden kaçak elektrik kullanılıyor.Birşey yapmayıp sonra oturduğu yerden ahkam kesenler yüzünden.

Sizin gibi insanlardan birine bile farkındalık yaratsa bu konu amacına ulaşmış olur...
  • Amma buyuk is yapmisin ha ! Doguda adamlar ahiri, kuyuyu isitiyorlar git onlari sikayet et !
  • Merak etme onlar kaçakları keser ama halka kaçak kullanım ücretlerini yansıtmaya yine devam ederler. Bu masumlardan aldıkları paraya da helal diyen sözde dindar kesim AKP var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Amma buyuk is yapmisin ha ! Doguda adamlar ahiri, kuyuyu isitiyorlar git onlari sikayet et !
    Şikayet mi ettin, Kayıp kaçak bedeli iadesi için dava mı açtın, protestolara mı katıldın, sosyal proje mi geliştirdin? Hangisini yaptında benim yaptığım işe laf ediyorsun.

İşte sizin gibi insanlar yüzünden kaçak elektrik kullanılıyor.Birşey yapmayıp sonra oturduğu yerden ahkam kesenler yüzünden.

Sizin gibi insanlardan birine bile farkındalık yaratsa bu konu amacına ulaşmış olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon direğinden elektrik mi çekiyomuş herifler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Direk sizin galiba Trapzonsporlu kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrik parasını veriyor muyuz? Veriyoruz. Bize elektrik satan kâr ediyor mu? Ediyor. Ortada bir ticaret var. Biz alıcı mıyız yoksa tedaş çalışanı mıyız? Bize ne kaçak elektrik kullananlardan. Kendileri bulsunlar. Bizim, kaçak elektrik kullananların faturasını bize ödetmeleri durumunu çözmemiz gerekir. Birileri devleti arkasına almış mafya gibi zorla paramızı alıyor. Gerçi devlet mafya olmuş, devlet olmasa tefecilere daha az para öderiz herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlız o telefon hattı. Elektrik değil

• Duyarlılığından dolayı arkadaşı tebrik etmek gerek fakat resimdeki telekomun direğidir.

• Uyardığınız için tşkler arkadaşlar. Resim yanlış
    Fakat konu gerçektir bu arada hatta benim paketim bitmişti. Aydemi arayınca liradan düşmüş 7 lira kafam orda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Şubat 2020; 8:49:11 >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Bir Trabzonlu olarak senden utandım. Adam vatandaşlık görevini yerine getirmiş takdir edeceğin yerde sen eleştiriyorsun. O arkadaş doğuda yaşasa ordaki kaçak elektriği de şikayet eder ama sende o ... yok.
  • 7 liranın hakkını verip müdahale ederler umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Amma buyuk is yapmisin ha ! Doguda adamlar ahiri, kuyuyu isitiyorlar git onlari sikayet et !
    Şu Trabzonlular niye hep böyle yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Bir Trabzonlu olarak senden utandım. Adam vatandaşlık görevini yerine getirmiş takdir edeceğin yerde sen eleştiriyorsun. O arkadaş doğuda yaşasa ordaki kaçak elektriği de şikayet eder ama sende o ... yok.
    Memleketi talan etmek marifetse siyasiler madalyalik performans gosteriyorlar onuda gec diyorum ki doguda adamlar ahir isitiyorlar, kuyu isitiyorlar memuru kontrole cikinca oldurunceye kadar dovuyorlar !
    Arkadasin yaptigini takdir etmemi istiyorsaniz edeyim ama arkadas marifetmis gibi cok buyuk is yaptigini ima etmeye calisiyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.