Şimdi Ara

Kacak telefonlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne bilgisiz insanlar var. Ne oluyor kacak olunca farzedin teknosadan bir telefon aldiniz dubaiye goturdunuz ordan birine hediye ettiniz eee simdi teknosadan aldiginiz telefonda kacak oluyor baska ulkeden alinmis cunku kotu mu olmus oldu peki simdi bu telefon ?

Ben 1100 tlye Note 2 getirttirdim dubai samsung bayisinden kutulu ve jilatini acilmamis bicimde geldi.

Pasaport ile ugrasmadim evde atili nokia n73 umun imeisini attirdim. 2 aydir sikintisiz kullaniyorum rom degistirirken efs yedegi aliyorum sorun olursa tekrar yukluyorum. Daha once yine kacak Note 1 im vardi hicbir sikinti yasamadim.

Bilip bilmeden konusmayin. Alacaginiz kacak telefon orjinal ise hicbir sikinti olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Ne bilgisiz insanlar var. Ne oluyor kacak olunca farzedin teknosadan bir telefon aldiniz dubaiye goturdunuz ordan birine hediye ettiniz eee simdi teknosadan aldiginiz telefonda kacak oluyor baska ulkeden alinmis cunku kotu mu olmus oldu peki simdi bu telefon ?

Ben 1100 tlye Note 2 getirttirdim dubai samsung bayisinden kutulu ve jilatini acilmamis bicimde geldi.

Pasaport ile ugrasmadim evde atili nokia n73 umun imeisini attirdim. 2 aydir sikintisiz kullaniyorum rom degistirirken efs yedegi aliyorum sorun olursa tekrar yukluyorum. Daha once yine kacak Note 1 im vardi hicbir sikinti yasamadim.

Bilip bilmeden konusmayin. Alacaginiz kacak telefon orjinal ise hicbir sikinti olmaz.

Dostum kaçak telefon almak eskiden avantajliydi ama bu saatten sonra çok mantıksız örneğin note 2 1100 liraya hem garantisiz hem çakma imei li aldınız Türkiye'den 1200 liraya çok rahat garantili kayıtlı cihaz alınır. Note 2 için çıkan yeni guncellemelerde sıkıntı oluyor Modem dosyasını degistiremedigin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Kullanılmayan eski telefonların IMEI numarasını yüklemek ilk başlarda sorun çıkartmaz gibi düşünülse de, 3g desteği olmayan bir cihaza ait IMEI numarası atılmış ise sim kartınızı taktığınız zaman operatörünüz tarafından otomatik gönderilecek 3g ayarları sorun yaşamanıza neden olabilir. Bunun nedeni operatörünüzün sim kart takılı olan cihazı galaxy s3 olarak tanımamış olmasından kaynaklanır.

En önemli konu ise cihazı kies üzerinden güncelleyemezsiniz. Odin ile rom attığınız da ise cihaz şebeke bulamadığı için IMEI atma işleminin tekrar yapılması gerekecektir. Her rom değişikliğinde aynı durum geçerlidir.

Yerinizde olsam bu tarz bir cihazı ucuza alsam bile vergisini ödeyip resmi kayıt işlemini kendim yapardım.

Söylenilecek başka bir şey kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Ne bilgisiz insanlar var. Ne oluyor kacak olunca farzedin teknosadan bir telefon aldiniz dubaiye goturdunuz ordan birine hediye ettiniz eee simdi teknosadan aldiginiz telefonda kacak oluyor baska ulkeden alinmis cunku kotu mu olmus oldu peki simdi bu telefon ?

Dostum kaçak telefon almak eskiden avantajliydi ama bu saatten sonra çok mantıksız örneğin note 2 1100 liraya hem garantisiz hem çakma imei li aldınız Türkiye'den 1200 liraya çok rahat garantili kayıtlı cihaz alınır. Note 2 için çıkan yeni guncellemelerde sıkıntı oluyor Modem dosyasını degistiremedigin için.

Kardes ben 2 2.5 ay once aldim. O zamanlar TR garantili sifir Note 2 1500 den asagi yoktu. Ben 1100 e maal ettim 400 tl fark az degil.

Rom sorunum olmuyor efs yedekliyorum oda olmazsa eski bir modem flashliyorum duzeliyor.

Garantili olsa ne degisecek bu telefonlara kolay kolay birsey olmuyor. Genelde hep dusurme sonucu ekran kiriliyor oda garantiye girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaijini

kaçak kesinlikle kullanma hocam çok sıkıntı çekersin

kardeşim senin sıkıntıdan bahsettiğin nokta nedir? ben kaçak Galaxy s3 aldım 14. ay bitti 900 e mal etmiştim 15 tl ye imei attırmıştım ilk kgeldiğinde androidi 4.0.1 di yanlış hatırlamıyosam şu an 4.2.1 yüklü 4.2.2 yada 4.3 e güncelleyeceğim yani güncellemede sıkıntı yok ben wifiyle yapıyorum zaten yalnız imeisini atacağınız telefonada dikkat edin kuzenimde hurdalık hiç açılmayan pert 13.kattan düşmüş galaxy s2 vardı onun imeisini attım telefon zaten paramparça hiç sıkıntı olmadı tutupta Galaxy s4 e gidip çinmalı 90-100 liralık jawa iphone un imeisini atmayın sıkıntı olma olasılığı çok yüksek
    -telefonu alın
    -benzer bir hurda telefonun imeisini attırın (15-20 TL)
    -kapanır korkusuna kapılmayın kapanırsa gider 15-20 tlye bida imei attırırsınız olmadı devlete 100 tl verir açtırırsınız
    BURAYI OKU:KAÇAK TELEFON KULLANANLAR TANIYORUM SIKINTI OLMUYO AMA SIKINTI OLUR DİYE KORKUYOSANIZ ALIN KAÇAK TELEFONU GİDİN KULLANDIĞINIZ HATTIN BAYİSİNE KİMLİĞİNİZİ FOTOKOPİSİNİ VE PASAPORTUNUZU YANINIZA ALIN 100 TL ÖDEYİN CİHAZ KAPANMAMAK ÜZERE AÇILSIN TEKNOSADAN ALDIĞINIZ YURTİÇİ KAYITLI CİHAZINDA KAPANMA OLASILIĞI VAR ONA BAKARSANIZ İMEİSİ KLONLANABİLİR
    ANLAYACAĞINIZ KAÇAKTAN KORKMAYIN
    ŞU AN EN GÜVENDİĞİM VE EN UCUZU PASAPORT KAYITLI YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ

• Bende kacak kullaniyorum mutluyum

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    kaçak her zaman güzeldir :)
  • Kaçak diye birşeymi var, yolcu beraberinde gelen cihaz bunlar kaçak nedir ya ??? Kaçak olsa kayıt yaptırırkende sorarlar adama hayırdır diye!
  • Note3'ü ele alalım burada 2200 lira dışarıdan rahatlıkla 1300-1400 e alınabiliyor.
  • vergi kaçırmak güzeldir
  • tanıdığım bi arkadaş dışardan aldığı s4 e kaçak imei attırmaya çalışmış
    imei uymadığı için orjinali uçmuş fakat şimdi tekrar orjinal imei nasıl döndürülür
    cevaplarınız için teşekkürler
  • bildiğim kdar samsun telefonların kaçağı var ırakta mesela s 3 mini 650 700 tl burda orda 400 450 bu kesin bilgi . peki nokiaların kaçağı varmıdır bilen varsa bildiklerini açıklasın
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    kardeş nokia lumiaların kaçağı varmı varsa kaç dolar
  • Şırnak'ta olduğum için şöyle diyebilirim. Kaçağın piyasası pek değişmez.

Örneğin Note 2 ilk çıktığında yani 2000TL iken kaçağı 1100 cıvarıydı.
    Şimdi Note 2 1350TL ama kaçağı yine 1000-1100...

Kaçağın avantajı yeni model ortaya çıktığında oluşuyor. Ama onda da IMEI sıkıntılı.

Bence 300TL için S2 tutma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.