Şimdi Ara

Kaçarken DC... L.J CVP Bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdasın dedigi gibi alıstıra alıstıra birden bırakmıcan hani arada sürerken debriaja(yanlıs yazım) basıp vites değiştirdigimizde debriaşı birden bıkırsan araba hızlıca ileri dogru gider ya onun gibi bişi :D
  • ohho bide debriyaj vites çıktı başımıza bide direksiyon alıyım elime human towna turistik gezi düzenliyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cypher_Duper

ohho bide debriyaj vites çıktı başımıza bide direksiyon alıyım elime human towna turistik gezi düzenliyelim

olabilir hahahaha

• quote:

ohho bide debriyaj vites çıktı başımıza bide direksiyon alıyım elime human towna turistik gezi düzenliyelim

zuahhaha
  • Pc'kasıo ve Dc oluon ßu kadar.
  • L.J CVP VER
  • Amacın ne sorunun neden kaynaklındığını mı bulmak yoksa çok seri minör yaptığın için kendinimi övmen?
  • la olm manyakmısın minörle ne alakası var herkes aynı problem bendede var diyo saf saf cevaplar yazıosun

@WindowSony
  • ya anlatilmak istenen ne olursa olsun eger hava amacli yaziyorsa zaten kendi ezikligidir bilen varsa versin cevap aferin demeye gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Aferin

Süper bi cvp tebrik ediyorum . Her insan boyle bi cvp weremez akıllı insanlar anlatılmak istenen şeye gore cvp werirler . İnce ayrıntıyı yakalayıp anlamak lasım bu ince msj'ı :)

hee evet kLasik Lj cevabı
  • aferin kısa olmuş bence.DCler bence mesaj. kaçmamalısın dio. bak CÜNEYT abimize 10 15 dinlemez bi okla orduyu yıkar sende öle olucan. giden 50 np olsun ordan adam aldınmı onun gururuyla herkeze anlatırsın. sen kime 15 kişiden kaçtım die hava atıyon. bide şöle düşün 15 kişi daldım birini aldım de istersen birazda abart:D dierinin canını yarıya indirdim de bak nasıl havan oluyo. tek sen değil arkadaşında başkasına 'adamı görüyonnu 15 kişiye tek dalıyo' die seni göstererek anlatır bundaki haz neyde var kaçmadamı?
  • ya tmm susun ne çarı göstermişim ne bişi yapmışım...

Hava diyorsunuz minör e paso basıosun minör combo oluyor işte tmm neyse kapayın çenenizi hava atıyorum ben tamam...

Çok havalıyım ben evet
  • quote:

la olm manyakmısın minörle ne alakası var herkes aynı problem bendede var diyo saf saf cevaplar yazıosun

@WindowSony

optıonsdan grafık ayarları yuksekse oyunun mınımuma dusur
    sorunun cozulmedyse gece 1den sonra gır dc olmazsın
  • quote:

ya tmm susun ne çarı göstermişim ne bişi yapmışım...

Hava diyorsunuz minör e paso basıosun minör combo oluyor işte tmm neyse kapayın çenenizi hava atıyorum ben tamam...

Çok havalıyım ben evet

kapattık abi
  • L.J cevap ver bidaha şuna önceki mesajın yetmemiş.
    alt+f4 yap düzelir.
  • biraz önce denedim eski bi çarla dc olmadı ,bence sen pc ye format at yada internetten de olabilir bii modeme reset at bidaha gir belki hızlanır biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qu1t -- 19 Kasım 2007; 18:37:47 >
  • sw bas
  • biraz sakin olsana yaa sn kafa adamdın
    quote:

ya tmm susun ne çarı göstermişim ne bişi yapmışım...

Çok havalıyım ben evet
  • YA KAFA ADAMIZ DA baksana VAHİT BİLE NE BİÇİM YORUM YAPIYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvenalis -- 20 Kasım 2007; 16:31:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.