Şimdi Ara

kacc watt psu almam gerek?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte ep35 ds4 anakart
    Intel core2duo e8400 3.00ghz islemci
    Palit 9600gt sonic 512 mb ekran karti
    Seagate (320+80) sata II harddisk
    6gb ram (2*1 a-data +2*2 hi-level) ddr2 800 mhz ram
    Aopen h600b atx kasa 400 watt psu

Psu kasayla birlikte aldim od aopen marka ve 2 yili gecti yeni harddisk almayi dusunuyorum 4 gb ramide alali bi hafta oldu.. Sonucta yeni bi psu ya ihtiyacim var fakat psular hakkinda fazla bi bilgiye sahip degilim... Bana onerebileceginiz 100-150 lira arasi sistemimi rahat bi sekilde calistiracak guvenli bir psu varmi yoksa eski psu yu kullanmaya devam etmelimiyim...

Cevaplar icin simdiden tesekkurler...

• Ekran kartını değiştirmeyeceksen psu yeterlidir...
  • ekran kartini degistirmeyecemde yalniz soyle bi durum var uygun bi kart bulursam bir ekran karti daha alip sli ile birbirine baglayacam da uygun bi kart bulamadim...
  • o anakartla slı olmaz +9600gt slı yapmaya degmez 2 cısını alacagın parayla elındekınıde satıp daha ıyı kart alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 25 Ekim 2011; 21:08:47 >
  • Psu yeterli ekra kartı değişmeyecekse. Sakın anakartı değiştireyim sli yapayım filan diye düşünme. 2.el HD5750 bak.
  • anakartın sli desteği var ondan öyle dedim yoksa sli yapacam diye anakartı değişterecek kadar yitirmedim aklımı :) dediğiniz gibi yapayım o zaman ekran kartını satıp 1 gb lık bi ekran kartı alayım yapacak bişey yok sli önermediğinize göre. o zaman 1 gblık ekran kartı alsam ne akdar lık bi psu da almam gerek..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.