Şimdi Ara

Kaçıncı buluşmada teklif edilir ya da kaç günde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
8.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılışık olma derken erkek arkadaşlarının yanındaymışcasına davranma.kanka gibi cıvır yoksa.

bak senin iş kolay.çünkü karşılıklı.eğer diğer taraf sevmeseydi kendini sevdirmeye çalışsaydın çok zor olurdu.kız seviyosa herşey daha kolay.çünkü iş kolaylaşıyo zaten seven de bahane üretmez.tebessümü ihmal etme bu arada.
  • 5-6-7 iyidir bence , ben 5. de duygularımı belli ettim şok oldu 6. buluşmada kabul etti.Kısacası hoşlanıyorsa çok uzatmana gerek yok zamanla tanırsınız birbirinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

İsim koyulur merak etme.

Senin şuan ki durumun her bir asosyal DH'li üyelerin hayali. Bunun tadını çıkar.

Zaten bugün artık adımla değil canım demeye başladı yavaş yavaş geliyor sanırım o aşamaya ve bi Arkadaşı konuştuğun biri var mı Demiş o da evet Demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

İsim koyulur merak etme.

Senin şuan ki durumun her bir asosyal DH'li üyelerin hayali. Bunun tadını çıkar.

Zaten bugün artık adımla değil canım demeye başladı yavaş yavaş geliyor sanırım o aşamaya ve bi Arkadaşı konuştuğun biri var mı Demiş o da evet Demiş

evet demesin kendimi sınırsız cizicem

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

yılışık olma derken erkek arkadaşlarının yanındaymışcasına davranma.kanka gibi cıvır yoksa.

bak senin iş kolay.çünkü karşılıklı.eğer diğer taraf sevmeseydi kendini sevdirmeye çalışsaydın çok zor olurdu.kız seviyosa herşey daha kolay.çünkü iş kolaylaşıyo zaten seven de bahane üretmez.tebessümü ihmal etme bu arada.

Şu masum emoji gibi sırıtıyorum Paso arkadaşça değil sevgili gibi yaklaşıyor kol kola falan geziyoruz ama işte resmiyete dökülmesi Lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: disparity

5-6-7 iyidir bence , ben 5. de duygularımı belli ettim şok oldu 6. buluşmada kabul etti.Kısacası hoşlanıyorsa çok uzatmana gerek yok zamanla tanırsınız birbirinizi.

Bende 6. Günde ettim şuan düşünüyor bakalım da sevgili gibiyiz inş resmiyetede en kısa zamanda dökeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

quote:

İsim koyulur merak etme.

İnşallah eder hocam bakalım baya ilerledi hani sevgili gibiyiz her an Konuşuyoruz saat başı arıyoruz birbirimizi hatta aramazsam üzülüyor trip atıyor 😅

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

quote:

İsim koyulur merak etme.

İnşallah eder hocam bakalım baya ilerledi hani sevgili gibiyiz her an Konuşuyoruz saat başı arıyoruz birbirimizi hatta aramazsam üzülüyor trip atıyor 😅

Yalnız bunu sürekli devam ettirmeyin, ayrılınca çok fena koyuyor. Yeni ilişkim bitti ilk 2 gün böyle bir acı hissetmemiştim. 2 yıldan sonra ilk defa aşk acısı çektim. 3. günüm ve kızla dert ortağı oldum.

• Hocam Haklısınız da Başlarda böyle oluyor aonra zaten azalır yavaş yavaş

• ben hiç teklif etmiyorum en son kız "seni özledim ne zaman okula geleceksin sen de beni özledin mi ?" dedi. "hee özledim ben de pazartesi geliyom" dedim artık konuşmuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

ben hiç teklif etmiyorum en son kız "seni özledim ne zaman okula geleceksin sen de beni özledin mi ?" dedi. "hee özledim ben de pazartesi geliyom" dedim artık konuşmuyoruz.

Dostum öyle denir mi be 😀

• Edit: kız sevgili olduk diyelim ya bi konuda anlaşamadık nasıl çözeceğiz demeye başladı bende oturup orta yolu bulacağız dedim biraz Detaylı bir şekilde yazdım bunu oda masum gülücük falan Attı

• konuyu okumadım direk başlığa cevap veriyorum, ne teklif edeceğine bağlı
  • quote:

Kızla tanışalı 1 hafta oldu 2 Kerre dışarı çıktık sabahtan Akşama kadar Konuşuyoruz o üni 1 ben 2 son buluşmada hafta sonu da çıkalım mı dedi bende tamam dedim ben bu buluşmayıda güzel geçirip bi sonraki buluşmada kıza hoşlandığımı söylemeyi düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız şimdi çok erken diyenler olacak ama ileriside friendzonea götürüyor insanı Edit:telefondan yazdım yazım hataları için özür dilerim Edit2 bugün kızla yine herşey süper geçti akşam aradı çıkalımmı dedi 3 saat falan takıldık sonra yurda bırakırken sen eldiven takmayı sevmiyorsun ama ben örersem takarsın falan dedi öyle yani Edit 3:tüm gün kızlaydım Öğlen 3den akşam 10a kadar sinemadan sonra hoşlandığımı söylemeyi düşünüyordum ki kız omzuma yattı filmi öyle izledi bende film bitince hoşlandığımı söyledim o da düşünmesi gerektiğini söyledi sizce ne diyecek

o nu bunu boşverde sen kızla nasıl tanıştın onu anlat :D

• quote:

Orijinalden alıntı: naib777

quote:

Kızla tanışalı 1 hafta oldu 2 Kerre dışarı çıktık sabahtan Akşama kadar Konuşuyoruz o üni 1 ben 2 son buluşmada hafta sonu da çıkalım mı dedi bende tamam dedim ben bu buluşmayıda güzel geçirip bi sonraki buluşmada kıza hoşlandığımı söylemeyi düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız şimdi çok erken diyenler olacak ama ileriside friendzonea götürüyor insanı Edit:telefondan yazdım yazım hataları için özür dilerim Edit2 bugün kızla yine herşey süper geçti akşam aradı çıkalımmı dedi 3 saat falan takıldık sonra yurda bırakırken sen eldiven takmayı sevmiyorsun ama ben örersem takarsın falan dedi öyle yani Edit 3:tüm gün kızlaydım Öğlen 3den akşam 10a kadar sinemadan sonra hoşlandığımı söylemeyi düşünüyordum ki kız omzuma yattı filmi öyle izledi bende film bitince hoşlandığımı söyledim o da düşünmesi gerektiğini söyledi sizce ne diyecek

o nu bunu boşverde sen kızla nasıl tanıştın onu anlat :D

Arkadaşımın sevgilisinin Arkadaşı Brnde haber ettim ben buna Yazcam diye sonra da yazdım

• arkadaşlar sizce kaç gün bekleyim süre istedi ya benden şuan sürekli konuşuyoruz haftanın 3 günü banko birlikteyiz ama isim yok hala ne kadar zaman vereyim konuyu tekrar ne zaman açayım
  • Kız dün gece benden hoşlandığını söyledi sanırım sona yaklaştık

• quote:

Kız dün gece benden hoşlandığını söyledi sanırım sona yaklaştık

fazla üzerine gitme ve en önemlisi değer verme sonra birden sırtını dönünce köpekler gibi pişman olursun
  • Kızı borsaya bildir o zaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.