Şimdi Ara

KAÇINNN !!!BÜYÜK DEPREM GELİYOR!!!!KAÇINNN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK DEPREM ÇOK YAKINDAİMDAT

YETKİLİLERİN AÇIKLAMASI

http://www.forumgazetesi.com/haber_detay.asp?haber_id=10207

SÜRE GİDEREK AZALIYOR

Marmara Bölgesi’nde olacak büyük depreme ne kadar zaman kaldığının ABD’deki bir çalışmayla hesaplandığını aktaran Tüysüz, 23 sene içinde alt sınırı 7.2 olan bir deprem beklendiğini açıklıyor. Doğanın hiçbir zaman düzenli davranmadığını kaydeden Tüysüz, insanların ’nasıl olsa depremi önceden bilen aygıt icat olur’ rahatlığıyla hareket etmemesi ve bu tip yanılgılardan bağımsız düşünmeleri gerektiğini söylüyor.

!!!!!DİKKAT!!!!!

• İstanbul başka türlü boşalmaz zaten...Büyük bir deprem ve ardından etrafta muazzam bir ceset kokusu..sonrasında ters göç ve İstanbul giden canlarla birlikte depremden sınıfta kalmış olacak....Allah (C.C.) göstermesin tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 23 Mayıs 2007; 21:53:30 >
  • Bizdeki bu binalarla sağ çıkmamız imkansıza yakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Bizdeki bu binalarla sağ çıkmamız imkansıza yakın.

nickin topiğe cvp niteliğinde
  • Hadi kaçalım
  • binalardan sağ çıkanlara kızılay bir paket sagra ile deprem çadırı verir heralde
  • tabii deprem çadırları çalınmadı ise..
    Memlekette büyüğünden küçüğüne herkes soyguncu oldu artık.İçeri girenlerde malum "uyum yasaları" salıveriliyor.Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Nereye kaçıcaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Bizdeki bu binalarla sağ çıkmamız imkansıza yakın.

nickin topiğe cvp niteliğinde

• kaçın da nereye kaçalım yani?

ayrıca ben istanbulu seviyorum hiçbir yere gitmeye niyetim yok.depremin soğuk nefesini ensemde hissetsem bile Allaha büyük söz olmasın ama kaçmayı düşünmüyorum.geldiği gibi gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Nereye kaçıcaz ?

köye gidelim hormonsuz domates tek katlı kerpiç ev ??? misss gibi hava taze süt ohhhh
  • Ölümden kacılmaz.
  • köyde olsanız temiz hava, temiz saf doğal yiyecek , lezzetli suyunuz en önemlisi HAtununuz olur.

Büyük şehirde herkez abaza geziyor, ne işin var şehirde stres filan
  • allah göstermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

kaçın da nereye kaçalım yani?

ayrıca ben istanbulu seviyorum hiçbir yere gitmeye niyetim yok.depremin soğuk nefesini ensemde hissetsem bile Allaha büyük söz olmasın ama kaçmayı düşünmüyorum.geldiği gibi gider

giderken seni de götürmesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

kaçın da nereye kaçalım yani?

giderken seni de götürmesinde

götürsün, ben o tehlikeyi göze almışım zaten kaçmayarak.

• ne kaçacan yaa erkek adam kaçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzz

hadi bakalım uzun saç konusunda laf atıyordu bazıları atalarımız şöyle demiş böyle demiş diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.