Oyun Bilgisayarı, Render Bilgisayar, Render Bilgisayarı, Gaming PC, Gaming Bilgisayar, Gaming Set, Oyun PC, Oyun Bilgisayarı Öncelikle herkese selamlar, ürünü alacak kişi benim evimde istediği şekilde deneyebilir (Oyun, render vs vs). Pazarlık olabilir. Üründe en ufak bir kusur olmayıp çok rahat kullanılır. İçindeki ekipman ve hediyeler için aşağı bakın. Baştan söylim bu ürün Full ARGB, 3lü sıvı soğutma, kaliteli anakart ve kaliteli psuya sahiptir. Diğer ilanlar gibi hazır sistem alınmamış, özenle toplanmıştır. Ürünü araba alacağım ve daha yüksek bir araç almak için satışa koyuyorum. Ürün sıvı soğutmalı olup standart kullanımda işlemci maks 40 derece, ekran kartı zaten zero fan ile dönmez ısınmaz bile. İşlemci ve ekran kartı tüm birimler %100 en ağır yükte (render, benchmark test vb.) 60 ı , ekran kartı 70 i geçmez sıcaklık olarak.(Oyun kullanımında daha düşüktür üst değer isteyenler için yazıyorum.) Buda çok uzun ömürlü kullanabilirsiniz demektir. Kasanın havalandırması mükemmeldir. Kablolaması fotolardan görüldüğü gibi düzgün yapılmıştır. Ürün tam bir canavar Kasanın içindekiler :
Not : İstenildiği takdirde fotolarda görünen Viewsonic 2K QHD 144hz 1ms monitörü 2 bin liraya gelecek şekilde üstüne eklerseniz verebilirim. Normalde fiyatı 3bindir. Hediye olarak yanında vereceğim ürünler:
Kasanın uygun fiyatını geçtim sadece ekipmanları bile şuan alacak olsanız en iyi ihtimal 3 bine kapatırsınız oda 2.ele yönelirseniz. Kaçırmak istemediğim bir araç olduğundan bu şekilde ek paraya ihtiyacım var. Ürünü geçen sene mayıs ayında parça parça alarak kendim topladım. Parçalarının garantileri hala devam ediyor. Alan kişiye kasa şeklinde teslim edilecektir. İstenirse kutularını da teslim ederim. Nerede olduğunuz önemsiz bu cihazı almak için gelip deneyebilir sorun olmadığını görüp satın alabilir rahatça kullanabilirsiniz. Alacak şanslı kişiye şimdiden hayırlı olsun :) Merak ettiklerinizi site üzerinden bana sorabilir bilgi alabilirsiniz. Ürün teslimi elden Ankara yenimahalle den yapılacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMFIx -- 24 Haziran 2021; 13:35:53 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün