Hafta arası saat 5:30 da kalkarım haftasonları 8:30
fazla uyumayın hayat kısa... daha çok yaşamak lazım... :)
bugün 6,30 da yattım .. saat 13 .te uyandım... finaller bitti ama düzenim tamamen bozulduı..
VALLA HOCAM BEN IKI AYDIR 4 DEN EVVEL UYUYAMIYORUM KOTU BIR DURUM DUN GECE SERVICE PACK 1 INIYORDU NETTEN UZUN SURUYOR SABAH 6:30 FALAN DH' DADA KIMSE KALMADI BENDE YATAGA BIRAZ UZANAYIM DEDIM SIZMISIM BIRAZ EVVEL KALKTIMAMA SON BIR BUCUK AYDIR SABAH DERSLERINDEN ÇOĞUNU KAÇIRDIM.GUZEL BIR DURUM DİİİLLLLLL
ERKEN YAT ERKEN KALK
istisnasız her sabah güneş doğmadan önce kalkarım. dünyaya uyumaya gelmedik ya
Antenlerim hep açık.
12 de işten çıkıp uyumam saat 03:00 ü geçiyor haliyle saat 10-11 gibi kalkıyorum. bi de gece erken yatarsam imkanı yok 12 den önce uyanamıyorum ne iştir anlamadım 8 saate ayarlanmışım:)
her sabah 07.00 da ayakta olurum
6-7 var 8-9 var neden 7-8 yok?? ben 7-30 da ayakta oluyom..ısaretleyemedım sımdı
İkinci öğretimim, 12'den önce kalkarsam ayıplarlar vallaa...
walla yatış saatlerim gittikçe artıyor eskiden sabah akarşı 2-3 gibi yatardımn sonra 4-5 gibi yatmaya başladım sonra baktım yavaş yavaş sabahları yatıyorum 7-8 i buluyor ama dün mesela 11 de yattım(sabah ha ) e tabi bu saatlerde yatıncada doğal olarak akşam kalkıyosun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme