baştan söyleyem arama yaptım ama bişey bulamadım tam olarak onun için soruyorum.arkadaşlar full str priestım ve kendime +8 strli set basıcam.STR BONUSU + KACTA BASMAM GEREKİYOR.lütfen bilenler cevaplasın yorum yapmayalım ve NO SAY () PLS
şimdiden teşekkürler
BENCE +8 E BASINCA BAS AMA MİDDLE CLASS OLUYO AZ DAHA AHALI
parası önemli deil şansı daha önemli
ben paper kıyafeti yaparken +7 +8 farketmez hep +6 da basıyorum çünkü baştan basıp o giysinin yanma şansı şansıyla o scrolu çöpe atacağına veya +6 dan sonra basıp hem daha pahalı hemde +7 de basınca middle olio ve bonus bassanız bile yanma riski oluşuyor , bunun yanında bastığınız bonus ve damageler o itemin (sadece) bir sonraki upgrade şansını da yükseştiğini duymuştum ...bazı arkadaşlar fasla para uyarısını takmayabilirler ama +8 yapmak için 50 tane giysi yapıyorsnz mesela bunların %60-70 +6 dan önce yanıyor yananların hepsine bonus bastığımızı düşünrsek fasladan para wermiş olucaz upgrade yaparken kayıplarımızıda görmemiz gerekir bu benim düşüncem ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme