Şimdi Ara

Kadıköy Anadolu Lisesi Sorusu Olanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsteyen özelden sorsun cevapların yurt okul sosyal ortama vsvs.

• Kardeşim ben kayseri fen ve kadıköy anadolu arasında ikilemde kaldım ben kadıköy anadoluya gidersem kayseri fendeki kadar çalışmam diye korkuyorum sence eğitimi bi fen lisesinden iyi midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga baba 2

Kardeşim ben kayseri fen ve kadıköy anadolu arasında ikilemde kaldım ben kadıköy anadoluya gidersem kayseri fendeki kadar çalışmam diye korkuyorum sence eğitimi bi fen lisesinden iyi midir ?

Calisan adam her yerde calisir. Sacma sapan bi fen lisesine gitme bence.

• Haklısın KAL ın bana katacağı çok şey var ama eğer kayseri fene gidersem inek olucam şu an KAL ı düşünüyorum :)

• quote:

Haklısın KAL ın bana katacağı çok şey var ama eğer kayseri fene gidersem inek olucam şu an KAL ı düşünüyorum :)

Inek bizim okulda da var calismak isteyene engel bir durum yok ama dersen yok yatili istemiyorum falan diye o zaman kendi bolgendeki fene git kayseride degilsen kayseri fene gitmeyi dusunme bile

• Ben sivasta yaşıyorum ikisinde de yatılı kalacağım mesela sen bu yıl ne kadar çalışarak ne aldın ?

• quote:

Ben sivasta yaşıyorum ikisinde de yatılı kalacağım mesela sen bu yıl ne kadar çalışarak ne aldın ?

Pm de dedigim gibi sadece sinav gununden onceki aksamlar calistim ort 86 almistim ama 50 alanda var yani seviyende onemli

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.