Şimdi Ara

Kadıköy Bostancı Kocayolda Fiber internet döşeniyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binamızda epeydir fiber internetin kutusu vardı, dun müşteri temsilcisi geldi ve talep sayısı toplamaya başlayacaklar bugun hat cekmeye başlanıcakmış, 49 tl ev telefonu da superonline taşınırsa aylık 20 mbit hız ama 4gb mi 8 gb mi tam soramadım, aşşa yukarı tum bina bağlatıyor gibi ama evde ortadan geçen kablolar beni deli ediyor, zaten teledunya kabloları var ortada bir de bunlar döşenirse ev nasa gibi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

Binamızda epeydir fiber internetin kutusu vardı, dun müşteri temsilcisi geldi ve talep sayısı toplamaya başlayacaklar bugun hat cekmeye başlanıcakmış, 49 tl ev telefonu da superonline taşınırsa aylık 20 mbit hız ama 4gb mi 8 gb mi tam soramadım, aşşa yukarı tum bina bağlatıyor gibi ama evde ortadan geçen kablolar beni deli ediyor, zaten teledunya kabloları var ortada bir de bunlar döşenirse ev nasa gibi olacak.

Kutu apartmanınıza ne zaman kondu tam olarak? 1 hafta? 2 hafta? 3 hafta? Aynı durumla karşı karşıyayız da. 1 hafta önce kutu koydular ama henüz bir hareket yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Binamızda epeydir fiber internetin kutusu vardı, dun müşteri temsilcisi geldi ve talep sayısı toplamaya başlayacaklar bugun hat cekmeye başlanıcakmış, 49 tl ev telefonu da superonline taşınırsa aylık 20 mbit hız ama 4gb mi 8 gb mi tam soramadım, aşşa yukarı tum bina bağlatıyor gibi ama evde ortadan geçen kablolar beni deli ediyor, zaten teledunya kabloları var ortada bir de bunlar döşenirse ev nasa gibi olacak.

Kutu apartmanınıza ne zaman kondu tam olarak? 1 hafta? 2 hafta? 3 hafta? Aynı durumla karşı karşıyayız da. 1 hafta önce kutu koydular ama henüz bir hareket yok.

Bizde daha kutudan bile eser yok

• Kutu olması önemli değil.
    Bizlerde var ama içlerinde kablo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightechx

Kutu olması önemli değil.

Bizde içine kablo da takıldı. Ama dairelere kablo çekilmedi henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD91AF42D -- 25 Ocak 2013; 20:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Orijinalden alıntı: hightechx

Kutu olması önemli değil.

Biz de içine kablo da takıldı. Ama dairelere kablo çekilmedi henüz.

3 bilinmeyenli denklem gibi oldu bu işn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutu yaklaşık 3 hafta once takıldı hatta sokakta ilk bizim binada vardı fiber kabloda bağlı vaziyette, bu hafta dairelere kablolama başlandı, ama çok yavaş ilerliyor.
    o konuda digiturk u taktır ederım 10 dk da takıp gitmişlerdi.
    Telefona paralel çekılemıyormuş, modem tam evin orta noktasında durmalıymış falan fıstık
  • Kutu dediğiniz şey ne büyüklükte? Fotoğrafı var mı acaba?
  • quote:

kutu yaklaşık 3 hafta once takıldı hatta sokakta ilk bizim binada vardı fiber kabloda bağlı vaziyette, bu hafta dairelere kablolama başlandı, ama çok yavaş ilerliyor.
    o konuda digiturk u taktır ederım 10 dk da takıp gitmişlerdi.
    Telefona paralel çekılemıyormuş, modem tam evin orta noktasında durmalıymış falan fıstık

Bilgi için sağol dostum bizler de bekliyoruz bakalım çok yavştan alıyorlar bu işi anlaşılan...
  • Arkadaşlar merhaba,
    3mbit sınırsız uydunet ve kablotv ye ayda 57tl ödemekten gına geldi.
    Tamam problemsiz iş de görüyor ama 3mbit için 60tl pahalı geliyor bana.

Istanbul sahrayıcedit te oturuyorum. Atatürk caddesine çok yakınım Adile Naşit sokak (muhtarlığın sokağı)
    Buralarda durum nedir bilen varmı acaba? Birkaç ay önce aramıştım finer yok demişlerdi.
  • erenköy istasyon sok da durum nedir apartman önünde kutu var ama icraat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Arkadaşlar merhaba,
    3mbit sınırsız uydunet ve kablotv ye ayda 57tl ödemekten gına geldi.
    Tamam problemsiz iş de görüyor ama 3mbit için 60tl pahalı geliyor bana.

Istanbul sahrayıcedit te oturuyorum. Atatürk caddesine çok yakınım Adile Naşit sokak (muhtarlığın sokağı)
    Buralarda durum nedir bilen varmı acaba? Birkaç ay önce aramıştım finer yok demişlerdi.

Gürsoylu sokak var. erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin yan sokağı. oraya geçtiğimiz hafta geldi. abone oldum. kutu geçtiğimiz yıl mayısta takılmıştı...
  • Apartman görevlisine, "müşteri temsilcisi gelip talep alacak" demişler. Ona göre katlara kablo çekilecekmiş. Bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD91AF42D -- 30 Ocak 2013; 12:19:22 >
  • tahmınım 1 haftada bitirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içerenköyde apartmanlara gelip başvuru toplamaya başladılarmı?
    kazılacak yer kalmadı 1 aydı geln giden yok apartmana?
  • Bundan 20 ay önce Çakmak Mah. İkbal caddesindeki bütün sokakları kazdılar içi boş turuncu boruları döşeyip kapattılar. Bu günlerde fiber kabloları çekmeye başladılar. kablo çeken elemanla konuştum bir aya fiberle bağlanırsınız dedi. bağlantı için modem değişiyor galiba. nasıl bir yol izleniyor bilen varsa paylaşsın tlf. tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Sofuoğlu -- 2 Şubat 2013; 18:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil Sofuoğlu

Bundan 20 ay önce Çakmak Mah. İkbal caddesindeki bütün sokakları kazdılar içi boş turuncu boruları döşeyip kapattılar. Bu günlerde fiber kabloları çekmeye başladılar. kablo çeken elemanla konuştum bir aya fiberle bağlanırsınız dedi. bağlantı için modem değişiyor galiba. nasıl bir yol izleniyor bilen varsa paylaşsın tlf. tşk

20 aymı yanlışlık yok dimi. yani yaklaşık olarak kablolar sokalara döşendikten 21-22 ay sonramı internet aktif oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

quote:

Bundan 20 ay önce Çakmak Mah. İkbal caddesindeki bütün sokakları kazdılar içi boş turuncu boruları döşeyip kapattılar. Bu günlerde fiber kabloları çekmeye başladılar. kablo çeken elemanla konuştum bir aya fiberle bağlanırsınız dedi. bağlantı için modem değişiyor galiba. nasıl bir yol izleniyor bilen varsa paylaşsın tlf. tşk

20 aymı yanlışlık yok dimi. yani yaklaşık olarak kablolar sokalara döşendikten 21-22 ay sonramı internet aktif oluyor

yok yok - en fazla 2 - 3 ay içinde gelirler merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

quote:

yok yok - en fazla 2 - 3 ay içinde gelirler merak etme.

Pardon 2 ay yazacaktım sıfır fazla oldu..

• Bizimde bostancı kasadar sokak eylük-ekim gibi kablolar döşendi 10 gün evvel o kablolar içeri alındı girişte öyle bekliyor acaba fiber için başvuru merkezlerine başvuru yapsam iş hızlanırmı? :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.