Şimdi Ara

Kadıköy'de alkış yapmayan 3 G.Saraylı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Birde bu var tabiki.
     Kadıköy'de alkış yapmayan 3 G.Saraylı!

tofaş
  • Ya sormak istiyorum ağlayan adama ağlama demek neden ceza sebebi? Sadece soruyorum.
  • galatasarayla maçımız olsa direkt, onlar bile alkışlardı. yaptıkları anlamsız ama çok da ayıp bi şey göremiyorum ben. ben rakip olsam her türlü alkışlardım, çünkü objektif baktığımda da fenerbahçenin şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum ayrıca son yıllarda yaşananlardan sonra hakkaten saygı duyulası bir durum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Owwww.ne yapacaz simdi.ligden cekilelim.havuzdan cikalim.

Tabi her sene çekile çekile alışkanlık yaptı.
  • Çok seksi bir hareket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

galatasarayla maçımız olsa direkt, onlar bile alkışlardı. yaptıkları anlamsız ama çok da ayıp bi şey göremiyorum ben. ben rakip olsam her türlü alkışlardım, çünkü objektif baktığımda da fenerbahçenin şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum ayrıca son yıllarda yaşananlardan sonra hakkaten saygı duyulası bir durum bence.

Galatasaray da alkışlamazdı şampiyon gelseniz. Nedeni geçen sezon Saraçoğlu'na şampiyon geldik alkışlayan olmadı. Bahanesi Sulu derbi dendi. Yani her türlü bi alkışlamama bahanesi çıkıyor büyük takımlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sanki iyi bir şeymiş gibi başlık onaylama smileyi koymuşsun.

evet çok kötü bir hareket annelerine söylücem hemen bana bırak
  • Bunlar ufak şeyler
    Oynayıp da yenselerdi daha iyi tepki olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sanki iyi bir şeymiş gibi başlık onaylama smileyi koymuşsun.

evet çok kötü bir hareket annelerine söylücem hemen bana bırak

Eyvallah qamqi
  • ADAM bunlar nede olsa GS terbiyesi görmüş adamlar kimi alkışlayıp alkışlamayacağını biliyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

ADAM bunlar nede olsa GS terbiyesi görmüş adamlar kimi alkışlayıp alkışlamayacağını biliyorlar...

her maç sövdüğünüz emre barça'dan mı yetişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alistrator

quote:

ADAM bunlar nede olsa GS terbiyesi görmüş adamlar kimi alkışlayıp alkışlamayacağını biliyorlar...

o kadıköyün suyunu içti bi kere dahada iflah olmaz... Bu arada sizin KATİL diye tabir ettiğinz kişi o hatırlatayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alistrator

quote:

o kadıköyün suyunu içti bi kere dahada iflah olmaz... Bu arada sizin KATİL diye tabir ettiğinz kişi o hatırlatayım

çevir kazı yanmasın..

emre, galatasaraydayken ne diyosam şimdi de aynı aynısı diyorum..tabi sizden beklemek hata bunu her maç emreye söv söv sonra imzalarda avatarlarda melo.. sonra da Türkiye'de futbol çok iğrenççççç yeaaaaaaa.. tabi iğrenç olacak böyle taraftarlara böyle takımlar böyle tff böyle futbolcular...

•  Kadıköy'de alkış yapmayan 3 G.Saraylı!

emeğe saygı gösteren 3 şerefli aslan parçası
  • azizin talimatlarıyla alkışlıyorlar
  • Yanarım yanarımda Uğur Uçar' ı dandirik bi Konyaspor maçında kaybettik ona yanarım. Çok umutluydum bu çocuktan.
  • Tiyatronun sahalara değil sahnelere ait olduğunu bilenler doğal olarak alkışlamamıştır.
  • çok ta tın.
  • Yanliz ozellikle ugur bu takimda olmaliydi yedekte olsa 👍
    Emege ve alinterine onem veren aslan parcalari👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun onlara...

fener değil süper ligi,isterse şampiyonlar ligini alsın...gereken cezasını çekmediği sürece alkışlanmamalı..

bir de kendilerini juventusla bir tutuyorlar..juventus paşa paşa çekti cezasını...ne mahkeme kararlarını yok saydılar ne de kendileri için günlük yasa çıkartıldı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.