Şimdi Ara

Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
16.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    flacleri ALAC (.m4a) uzantılı dosyaya dönüştürürsen itunes ve iOS müzikler uygulamasına tanıtabilirsin. FLAC ile ALAC arasında kalite olarak fark yok diye biliyorum. onun dışında farklı uygulamalarla (ben glazba kullanıyordum) flac çalabilirsin ama ALAC'a çevirmeni tavsiye ederim.
  • Yanıt için teşekkürler, bir youtuber, itunes üzerinden telefona müzik atarken, itunesin gerekirse formatı dönüştürdüğünden bahsetmişti, siz programla dönüştürmeyi öneriyorsunuz bu durumda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlayan arkadaşlardan soru için katkı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlamıyorum ama zaten Googleden flac to alac yazınca bir sürü program çıkıyor onlardan birini kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz otomatik dönüştürmeyi ilk kez sizden duyuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşimin iphone 5s telefonunun ekranı yukardan açılmaya başlamış ve ekrana baskı uyguladığımda sanki ekranda mürekkep izi çıkıyor gibi.Bende bunun batarya şişmesinden olduğunu düşündüm ve DEJİ batarya siparişi verdim.Aynı zamanda HOME tuşuda çalışmamakta ve onuda 25 tlye sipariş ettim.Ürünler pazartesi geliyor,sizce bu işlemlere kendimmi girişmeliyim yoksa çanakkalede herhangi bir telefoncuyamk götürmeliyim.Tavsiyelerinize açığım teşekkürler

• İphone 7 kullanıyorum ahizeden çok az ses geliyor, karşı tarafın sesini duyamıyorum. Aynı şekilde benim sesimde karşıya çok az gidiyor, karşımdakilerde beni duyamıyor. Tahmini maliyeti nedir ahize ve mikrofon değişiminin?

• Darbe alıp dokunmatik ve ekran tamiri göre iPhone 7 Plus, şarj olurken ve data şebekesini yoğun kullanırken neden çok ısınır?
  • Sonradan takılan ekranda neden "flicker" olur?
  • Bornova17 kullanıcısına yanıt
    İşi bilen. Bir telefoncuya taktırın derim 20 30 tl verin takalarlar

• cormen kullanıcısına yanıt
    Herşeyden olur siz Cihazı sıfırlayın ilk olarak ondan sonra Wifi kapalı tutup test edim devam ederse mobil veriyi kapatın test edin pil olabilir ekran olabilir yada söküp Power saply bağlayıp ölçülmesi gerekebilir herşeyden olabilir sıvı temas olabilir biryerde ufakta olsa anakart üzerinde bir eleman arızalanmış olabilir (

• hocam selam iphone 6s batarya almak istiyorum ama internetten alıp kendim takabiliceğimi zannetmiyorum.
    yan sanayii iyi verimli olabilen ve bataryayı siz satıyormusunuz acaba ve fiyatı ne kadar ve yeriniz nerede? yardımcı olursanız sevinirim..
  • Merhaba 2 şeyi merak ediyorum

Bataryam artık ölüyor sanırım değiştirmem gerekiyor orijinal mi yoksa deji vs mi takmalıyım pil döngüm 1434

Telefonumun kendi şarj aleti yerine dışarıdan aldığım bi aleti kullanıyorum bataryaya zararı olur mu yeni bataryayı öldürmek istemiyorum ve adaptör mü daha önemli kablo mu

teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 22 Mart 2020; 23:53:30 >
  • Orjinal seçeneğinizi araştırın

• merhabalar, iphone 5s cihazımın wifi simgesi soluk hale geldi, ayrıca sim kart okumuyor, sim kart takılı değil uyarısını veriyor. bunların çözümü mümkün mü acaba ve fiyatı ne olabilir ?
  • Butür arızalarda incelemeden birşey denmesi zor

• 6s orj batarya aldım ilk 3 ay muazzam gitti sarjı sonra eskisine döndü
    sarj yüzdesi 97 bu arada.. anakarttan sorun olabilir mi acaba? baska hangi sebepten sarj hızlı biter
    en son sürüm yuklu temız kurulum yaptım
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Akşam 100 yapın sabaha kadar pilden 10 15 puanın üzerinde harcıyorsa sıkıntı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Akşam 100 yapın sabaha kadar pilden 10 15 puanın üzerinde harcıyorsa sıkıntı olabilir
    sıkıntı varsa tek secenek anakart degıl mı hocam. Aksam fulleyip yatayım sabaha kadar o kadar gideceğini sanmıyorum ama ddeniyeyim yinede
    gitmez ise sorun ne olaiblir yani sacma geliyor telefonun içi bos guncel sürüm batarya %97 anlamadım
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Deneyin bakalım orjinal batarya derken elma logosu var demeyin 100 100 yapın sabah bakın bakalım kaç olacak

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.