Bildirim
Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam merhaba, bugün İPhone 7 cihazım açılmadı iTunes de kaldı. Servise götürdüm anakart arızası dediler garantiye aldılar. Anakart arızasında genellikle cihaz değişimine mi yoksa tamir yoluna mı gidilir ? Kasa da ufak bi sürtme sonucu çizik var. Bu yüzden garanti dışı bırakılır mı ? Bırakılmasa da çizikten dolayı değişim yerine tamire mi gidiliyor genellikle ? Şimdiden teşekkürler sürtünmeyi de fotoğraf olarak bırakıyorum.
https://i.hizliresim.com/Rrr0qj.jpg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diş fırçasıyla temizliyorum ara ara da yine de böyle bir durum var.Yetkili servis kaç günde cihazı tekrar bana verir peki?Uzun sürerse 1ay gibi şehir değişikliği yapacam problem olur bana
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cihaz değişimi çıkar
hocam merhaba iphone x model telefonumn ara sıra wifi sinyali inip yükseliyor mesela odamda modemle aramda 3-4 adım ara var wifi sinyali en yüksekteyken arada 1 tık altına düşüyor ve yükseliyor sebebi nedir normal midir ? -
Sinyal sorun değil önemli olan kopmaması yani bir bar aşağı yukarıquote:
Orijinalden alıntı: nickrr
hocam merhaba iphone x model telefonumn ara sıra wifi sinyali inip yükseliyor mesela odamda modemle aramda 3-4 adım ara var wifi sinyali en yüksekteyken arada 1 tık altına düşüyor ve yükseliyor sebebi nedir normal midir ?
Hocam merhabalar,
Ekranım tamamen gri renk oluyor, dokunmatik çalışmıyor. Ekrana bastırdığımda düzeliyor. Sorun ne olabilir, çözümü var mıdır? Batarya sağlığı % 66.
Ayrıca ahizeden ses çok kısık geliyor, bir defa temizlemiştim düzelmişti ama ikincisinde düzelmedi. -
incelemeden birşey deme şansım yok ekran arızası gibi duruyor anlatmanız ses bazen üsten temizlemek fayda etmiye bilir açıp içerden temizlemek gerekebilir garantili ise hiç uğraşmadan garanti hakkını tehlikeye sokmadan garantili servisi ile bağlantıya geçinizquote:
Orijinalden alıntı: NeyCiti_ZEN
Hocam merhabalar,
Ekranım tamamen gri renk oluyor, dokunmatik çalışmıyor. Ekrana bastırdığımda düzeliyor. Sorun ne olabilir, çözümü var mıdır? Batarya sağlığı % 66.
Ayrıca ahizeden ses çok kısık geliyor, bir defa temizlemiştim düzelmişti ama ikincisinde düzelmedi. -
İphone 6 plus dokunmatik entegre sorununun çözümü var mıdır?
İphone 6 navigasyonda yol tarifi alırken konumumu yanlış gösteriyor. wifi modemin yanında bile 2 diş çekiyor. Telefonu sıfırlayıp yeni yazılım kurdum. Ağ ayarları vs sıfırladım ama nafile, iki tamirciye götürdüm biri anakart arızası dedi diğeri wifi ve gps vs entegrelerini değiştircem olursa olur olmazsa konuşuruz dedi. Güvenemedim hocam yol gösterirmisin.
WiFi anteni değişecek kenbu ustanın eski bir konuya verdiği cevaptan alıntıdır birde ufak bir kondöstör bezende onla beraber antende
Merhaba benim elimde iphone 5s var bu ürünün önceden sıvı teması olup olmadığını anlamaya yarayaan LCI sensörlerini göremedim sensör özelliği pollmayan ekran takılmış olabilirmii?
Hocam benim telefon beklemedeyken bile şarj yiyor.Akşam yatmadan önce 100 de bırakıyorum sabah kalktığımda 10 falan oluyor şarj.Cihaz İphone 6 sebebi nedir? -
-
Aynen hocam bugün baktım yeni cihaz bekleniyormuşquote:
Orijinalden alıntı: Kahya Yahya
Hocam benim arka kamera lensi çatlak cihazım daha dün sıfırı ile değişti, kullanıcı hatası teşhisi koymazlarsa büyük ihtimal değişir yenisiyle.
Alıntıları Göster
-
Resim çıkmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir çok kez çıkar tak yaptım en sonunda ekran geldiquote:
Orijinalden alıntı: istanbulsrv
Resim çıkmıyor
Ama ilk takılan yani ekrandan gelen soketlerin en altındaki tam oturmuyor gibi
Şimdi dokunmatik alakasız yere basıyor
Ve ekranda çok az bi çizik gelip gidiyor
O Soketle alakalı galiba
Bataryayı ekranı çıkarmadan değiştirsem iyiymiş
İyi çalışmalar iPhone 7 son güncelleme den sonra ahize sesinde bogukluk ve cızırtı oluştu. Denk gelen varım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X