Şimdi Ara

Kadıköy Telefoncu Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok be kardeşim ne değer kaybettiğini zannetmesi adam ekmeği çıkarayım değil pasta çıkarayım derdinde alayım 500 e satayım 1500 e derdinde . Telefoncudan telefon ne alınır ne satılır devirleri bitti internet sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi dal versene kullanıcısına yanıt
    iPhone 5S'e 650 TL vermek küfür etmek gibi olmuş, ayıp cidden...
  • Her zaman söylemişimdir;

Telefoncudan telefon
    Galeriden araba
    Kerhaneden kız alınmaz.

Aslında isim verseydin. Kim Vatandaşı kazıklıyor bilelim. Telefoncuların çoğu böyle 1 Dolarlık kılıf 15 TL kaldı ki her telefonu yarı fiyatına Alıp 2 katına satıyorlar.

Arkadaşlar mümkünse selam bile vermeyin bu telefonculara.

• telefoncudan telefon mu alınıp satılır ya nerde çakal vasıfsız adam var orda müşteri. sıfır cihaz ihtiyaçlarınızı resmi kurumsal yerinden, ikinci elleri de internetten kendiniz alıp satın hangi devirde yaşıyoruz. sahibindene buraya ilan versen 2 güne satılır. adamla buluşursun al dersin faturası garantisi kutusu. hiçbir sorunu yok ahanda incele. alırsın nakitini gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi dal versene

İsimi vermek istemediğim ancak Kadıköy'de bu işi yapan telefoncuların insanları ne denli kazıkladığını sizlere sunmak istiyorum. Elimde ipad air 16gb ve iphone 5s 16 gb bulunuyor. İki cihazda tertemiz ve 1.5 yıl garantili. Bu ikisini verip iPhone 6plus almak istediğimi belirttim. Benim cihazlarıma biçtikleri değer:
    5S 650
    Air 200
    Kendi sattıkları iPhone 6+ ise hor kullanılmış bir cihaz. 16 gb olan 6+ 2400 dediler. Şimdi bunlarda esnaf, para kazanacaklar. Ancak benden aldığı telefonu 1200'e aldıkları ipad'i 550'ye satacaklar. Kazançları 350 ve 500. Bana sattıkları iphone 6+ dan en az 400 kazanıyorlar. 1250 lira kazanç nedir ya. Arkadaşlar bu kan yiyicilere para kaptırmayın.

Hocam Kadıköydeki neredeyse bütün telefonculara hakimim fakat rakamlarda bir yanlışınız var bana özelden ulaşın sizi yüksek alacak bir yere yönlendireyim isterseniz.

Genel anlamda telefoncuların çalışma mantığını onların arasında epeyce zaman vakit geçirmiş biri olarak kısaca özetliyeyim size.

Telefoncular 100-150 max 200 TL kar ile telefon satarlar bu bağlamda Kadıköyde

5S'e biçecekleri değer : 1000-1100 TL arası

iPad Air için ise : 500-600 arası bir değerdir.

GElelim satacakları fiyata :

5S : 1300 TL'den kapıyı açıp 1200-1300 Arası bir rakama verecekler.

iPad air : 750 TL civarı verecekler.

• Ankara necatibeydekilerde ayni. Sahsen ben telefon falan satmam. Ese dosta hediye eder, hayir duasi alirim. Zaten 3-4 yilda bir cihaz degistirdigimden sorun olmuyor.

Dun manyetik sarj kablosu alacaktim. Cin mali uyduruk seye 35 lira dedi. Dedim daha once aldigim kablo koptu, sen tutmayi bilememissindir dedi . Sanki ilk defa sarj kablosu kullaniyorum,piskinlige bak.
    Hepsiburadada markali olan 25 lira,ledli olan 30 lira. Hem de kargo ucretsiz.

Kilif haric herhangi bir aksesuar alinmasini tavsiye etmem. Kilifi da internetten gorsellere bakarak sectiginizde,istediginiz gibi cikmayabiliyor.

Belki iclerinde iyileri de vardir ama ben su ana kadar denk gelmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Sanki adamlar kafanıza silah dayayıp zorla bu fiyata satıcaksın demişler gibi anlatılmış olay. Elinizde satmak istediğiniz bir mal ve kaça alırsın diye soruyorsunuz adamda fiyat veriyor, ister 100 verir ister 5000 işinize gelirse satarsınız gelmezse satmazsınız. Ama işinize gelmedi diye insanları aşağılama hakkınız olmaz

İnsanları aşağıladığım yok. Ben orada fiyat istiyorsam benim için de kendi içinde en iyi fiyatı vermeli. Beni keriz yerine koymak o adamın hakkı değil. Ayrıca bu başlığı açmamın tek nedeni o telefoncunun konumu bankalara yakın ve bazı insanlar acil paraya ihtiyaç duyduklarında bu kan yiyici esnafa satmak zorunda kalıyor. Ayrıca iki alette sıfır kadar temiz. İşin komik yanını söylüyorum adam tableti incelemeden fiyat verdi. Benim babamda esnaf ancak 1 liraya aldığını 10 liraya satmıyor.

• Tamir icin olan bir animi paylasayim:
    Sifresi unutulmus ve ahizesi arizali 4u internette hayli ovulen bir teknik servise goturdum. Sifreyi acmak icin 220 dolar, ahize tamiri icinse 150+ dedi. Anakartin komple degismesi gerekirmis.

Eve geldim, fatura ile sifreyi aktif etmenin apple mh ile ucretsiz oldugunu, ahize tamirinin de 20 liralik yeni bir ahize alinarak halledilebilecegini ogrendim.

O kadar paraya zaten sifir 4s alinabiliyor. Bu kadar acgozlu de olunmaz

• Hepsi aynı muhatap olmamak en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.