Şimdi Ara

Kadıköy ve Civarı Ses sistemi deneyebileceğim dükkan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pio 520 avr var bununla birlikte set halinde gelen bookself hop. takımını kullanıyorum. İki front hop. kule hop. ile değiştirmek istiyorum. Konuya ekstra hakim olmadığımdan dinleyerek almak istiyorum. hop. Bir süredir netten araştırıyorum karar veremedim.

1) Önerileriniz var ise alabilirim. Bütçe 400-500 civarı ancak alacağım etkiye göre, tatminakarlığa göre bir üst limitim yok.

2) Kadıköy ve civarında bana yardımcı olacak sistemi test edebileceğim dükkanları önerebilir misiniz?

3) Bir de, iki adet s hs100 hop. boşa çıkıyor. bunların ikinci el piyasası nedir? Fiziksel Temiz durumda, 5-6 aylık.

• hapsikoli H kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam şimdi şöyle illa kule mi yoksa bookselfde düşünürmüsün ? çünkü bazı bookselflerde kule gibi çalıyor öneri olarak bir şey demeyeyim ama şu var birçok marka var bunları inceleyin ona göre hoşunuza gidenleri dinlemeye çalışın kadıköyü bilmiyorumda sirkeci doğubanka giderseniz orda bayağı seçenek var ama daha önce gitmedim aldığım duyumlar var zaten bursadayım ben boşa çıkan hoparlörler ise 50-75 tl arası gider

• pendikde var media mark da burdakinde hıfı üzerine ne arıyosan :)
  • Bütün hifi esnafı Kadıköy'de zaten ama 5000 den aşağı parayla gidersen su bile vermezler 500 ze onlar kablonun ucundaki wbt leri bile vermiyor lar. Siz arkadasın dediği gibi media mark falan a bakın Yada audio phile de heco falan var di onlara bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O butce ile gercekten karsisina oturup dinlenilebilecek tarzda kule tipi cok zor ama bookshelf icin epey secenek bulunabilir..

Mission mx veya mv serisi, castle knight serisi, acoustic energy neo serisi, heco victa serisi, dali zensor ve concept serisi, monitor audio bx serisi, kef cresta veya coda serisi, boston acoustics a serisi, psb alpha serisi, cambridge audio s30, polk audio tsi serisi gibi seriler sifir veya ikinci el olarak gonul rahatligiyla alip kullanilabilir

• O fiyata heco floorstand yok bildigim kadariyla eray audiophile 'de

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

O fiyata heco floorstand yok bildigim kadariyla eray audiophile 'de

Evet üstat su an yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.